Öğretmene Kravat Anketi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
elleri değmişken ceketi de kaldırıverseler... bugün dikkat ettim de bayan öğretmenlere istedikleri renkte istedikleri kıyafeti giyip gelebiliyor hem de serbestlik olmamasına rağmen bunu yapabiliyorlar... biz de takım elbiseden kurtulamıyoruz... tamam kot olmasın ama ceket ve kravattan kurtulalım

Takım elbise kravatsız olmaz benim için. İlle de takım elbise giyilecekse kravatı isteyerek takarım. Benim derdim en azından tamir, bakım vs. işlemlerin yapılacağı zamanlar sivil kıyafet olsun.

ceket giyeceksem kravatı da takarım, beni boğan ceket, kravat zaten biraz salınmış durumda :mrgreen: pek bir espirisi yok, ama ceket olacaksa kravat hava civa.
her gün okulda o ceketi kaç kere çıkarıp giydiğimi hatırlamıyorum bile ama kravatı hiç çıkarıp takmıyorum.. enteresan ve tuhaf geldi bana.

kravat anketi neymiş arkadaşlar kravatı takmayıp takım elbise mi giyecez kurtlar vadisinden çıkmış gibi?takım elbise giyersem kravatı takarım.takım elbisenin tamamen kaldırılmasını istiyosanız tamam

Kravata ve takım elbiseye hayır... Hergün düğüne mi gider gibi takım giyiyoruz.

Olay kravatı kaldırma değil. Kravatla ne zorunuz var. Kıyafet serbestliği isteyin takan taksın takmayan takmasın arkadaş.

ne kravatı Allah aşkına ya. sivil kıyafet istiyoruz. bayanlara kimse karışmıyor. istedikleri gibi gömlek, kazak, pantolon ne isterlerse giyiyorlar. biz de kravat için anket yapıyoruz.

tam memur zihniyeti yeminle...

Geri