Yorum attım bende.
Biz Türk milletinin çok meşhurdur bu özelliği.Bir taraf aşağıda bir taraf yukarıda görünüyorsa:Aşağıdaki yukarıdakinin elinden tutup aşağıya çeker.Yukarıdaki aşağıdakini çekmesi gerekirken.
Başka meslek grupları sıkıntılarını dile getirmek yerine öğretmenlerin haklı isteklerini ,bizimkiler olmuyor sizinkiler de olmasın mantığıyla yorumluyor.
Çok gelişmemiz lazım çok.
Ben nöbet tutmak istemiyorum,Parasını da istemiyorum.Öğretmen eğitimcidir,öğreticidir.Bu iki kelimenin dışına taşacak hiç bir görev ile muhatap olmasını istemem.
Bir gün kasa bozuldu ,açıp uğraşıyordum.Çocuğun bir tanesi geldi öğretmenim elleriniz tozlanmış siz ne uğraşıyorsunuz öğretmen değil misiniz ? Arayın servis halletsin demişti.
Balıkesir üniv. ilk mat. son sınıftayım.Bazı dersleri bilgisayar lab. işliyoruz.Sınıftaki bilgisayarların hepsi bir servis ile anlaşmalı.Hocalar karışmıyor.Sorun mu oldu.Al raporunu yaz.Gerisi servisin bileceği iş.Profesyonellik budur.Hoca dersine girer,işler ve işini yapar.Ne güzel.Sen 4 tane okul gez,gittiğin her okulda onda da sorun var bakıver şunun şusu çalışmıyor ilgileniverin,yapar mısın, bakar mısın.Artık sıkıldım.Öğretmen miyim,teknik eleman mı artık karar veremiyorum.