Öğretmene yumruk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Trabzon Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda öğretmen Mustafa Y. öğrenci yakını Y.Y. tarafından okulda darp edildi

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre ; Bir öğrencinin bir gün önce kaybolan gözlük sebebiyle iki öğrenci arasında tartışma yaşandı. İki öğrenci arasında yaşanan tartışmanın ardından gözlük sahibi öğrencinin babaannesi okula gelerek gözlüğü aldığı düşündüğü diğer öğrenciyi sınıfta tartaklamaya çalıştı. Bu sırada sınıfa giren öğretmen Mustafa Y. babaanneyi uyararak sınıftan çıkardı. Bunun üzerine eve dönen babaannenin durumu damadı Y.Y.ye iletmesiyle damat Y. Y. okula gitti. Okul girişinde güvenlikçilere öğretmenle görüşeceğini söyleyen Y.Y. sınıfa giderek öğretmen Mustafa Y.’yi darp etti.

Öğretmen Mutafa Y 'nin suratına aldığı darbe sonucu dudağını yarıldığı öğrenildi

Saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda öğrencilerinin önünde darp edildiğini belirten öğretmen Mustafa Y. polise giderek şikayetçi oldu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
http://www.haber61.net/trabzonda-ogretm ... 45015h.htm

arkadaşlar şunu açıkça söyleyebilirim meslek grupları arasında en pasif meslek grubu öğretmenler en fazla sendika üyesi bulunan meslek grubu da öğretmenler buna rağmen herşeyde ses yok seda yok diğer meslek gruplarına bakıyorsun doktorlara, polislere, zamanında tekel işçilerine .... hepsi müthiş bir dayanışma içinde en ufak bir sıkıntılarında hemen birbirlerine destek oluyor gerekli yerlere seslerini duyuruyorlar :verymad: :verymad: :verymad:

paslı çivili zopayla adam edicen bunları, öyle de şüpheli ya olacakları neyse.

bütün öğretmenler TEK SENDİKA ALTINDA TOPLANMALLI VE TEK AGIZDAN İSTEMELİ,SESİNİ DUYURMALI!!!!!

hastasıyız dede' Alıntı:
erfatm' Alıntı:
Böyle veliler oldukça...
öğretmenler böyle sustukça...
Sözünüz banaysa hocam, buraya döktürsem de bir faydası olmayacağını düşündüğümden uzatmadım. Sözün bittiği yerdeyiz nasılsa. Son bir kaç yılda kaç öğretmen,doktor öldürüldü, saldırıya uğradı. Buraya yazarsam çözüme katkım mı olacak?

erfatm' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
erfatm' Alıntı:
Böyle veliler oldukça...
Sözünüz banaysa hocam, buraya döktürsem de bir faydası olmayacağını düşündüğümden uzatmadım. Sözün bittiği yerdeyiz nasılsa. Son bir kaç yılda kaç öğretmen,doktor öldürüldü, saldırıya uğradı. Buraya yazarsam çözüme katkım mı olacak?
suç velidedeğil susan öğretmenlerde, velini kıcını kaldıran hükümette, öğretmenin güvenliğini sağlayacak yasaları çıkarmayan tüm hükümetlerde, demek istedim.
sen bu kadar alıngansan ohoooo ooo işin var milletle. :)

Bunlar Türk aile yapısına uygun olmayan davranışlar...
gelişmiş versiyonları da var
Okul basma...
Silahla tarama... (Daha çok amerikada yaygın)
Kundaklama (almanya ve istanbulun bazı semtlerinde yaygın)

Gecen hafta ogle yemeginde ogrenciler girdi birbirine.ben nobetciyim elimi bile surmedim gectim gittim.ama mudur sonra birini dovdu.su an sikayet edildi dosya savcilikta.adam direk muduru sikayet etmis cocukta muduru hedef gostermis.surda kaldi 1 ay hic ellemeyin tavsiyem.

Bunlar partiye kayit olmak icin 1 milyarida bulur.seni begenmez dersaneye 3 milyari da verir.nasil olsa dogustan pc kullanmayi da biliyorlar.

Buzkırıcı' Alıntı:
Gecen hafta ogle yemeginde ogrenciler girdi birbirine.ben nobetciyim elimi bile surmedim gectim gittim.ama mudur sonra birini dovdu.su an sikayet edildi dosya savcilikta.adam direk muduru sikayet etmis cocukta muduru hedef gostermis.surda kaldi 1 ay hic ellemeyin tavsiyem.
artık bir çoğumuz bu psikoloji içindeyiz, 23 nisanda çocuklar birbirine girdi, hiçbir öğretmen karışmadı, birde onlar sonradan barışıyor olan bize oluyor. allah sonumuzu hayretsin inşaallah.

ramazan_hosgoren' Alıntı:
arkadaşlar şunu açıkça söyleyebilirim meslek grupları arasında en pasif meslek grubu öğretmenler en fazla sendika üyesi bulunan meslek grubu da öğretmenler buna rağmen herşeyde ses yok seda yok diğer meslek gruplarına bakıyorsun doktorlara, polislere, zamanında tekel işçilerine .... hepsi müthiş bir dayanışma içinde en ufak bir sıkıntılarında hemen birbirlerine destek oluyor gerekli yerlere seslerini duyuruyorlar :verymad: :verymad: :verymad:

genelde gördüğüm okullarda bayan öğretmenler tupper'dan ve avon'dan, erkek öğretmenler de arabadan ve futboldan başka bir şey konuşmuyor.. sizlerde de durum böyle midir acaba?? bu kadar apolitik bir kitleye her şey revadır.. gidiyorum öğretmen arkadaşın yanına "hocam bu 147'ye karşı durmak lazım" diyorum ve anlatıyorum olumsuzluklarını, "bayern nasıl barcaladı ama dün akşam?" diyor karşılığında.. yazık, çok yazık..

bu futbol muhabbetinden gına geldiği için artık öğretmenler odasına bile uğramıyorum.

hastasıyız dede' Alıntı:
erfatm' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
erfatm' Alıntı:
Böyle veliler oldukça...
suç velidedeğil susan öğretmenlerde, velini kıcını kaldıran hükümette, öğretmenin güvenliğini sağlayacak yasaları çıkarmayan tüm hükümetlerde, demek istedim.
sen bu kadar alıngansan ohoooo ooo işin var milletle. :)
Yok hocam alınmadım da soru işareti oluşmuştu, cevabımı aldım artık. :)

Buzkırıcı' Alıntı:
Hocam, bir konuya daha önce yazmıştım öğrenciler bilgisayar farelerini çalmışlar diye. Hafta da iki gün okulda olduğumdan fırsat bilip yapmışlar bunu. Sonra aynı öğrencilerin sınıflardaki bilgisayar kasalarının içini harap edip parça aldıklarını gördüm. Yine müdahale olmadı. Bu öğrenciler okulda pişkin pişkin dolaşıyorlar bunlara bir şey yapılmadığı için. Neden müdahale edilmediğini de anlıyorum çünkü okulun bulunduğu köy bazı konularda oldukça ünlü bulunduğumuz ilde. Öyle bekliyoruz. Ben öğrencilere tepkimi koyuyorum ama ne kadar anlıyorlar bilinmez...

dattin' Alıntı:
bütün öğretmenler TEK SENDİKA ALTINDA TOPLANMALLI VE TEK AGIZDAN İSTEMELİ,SESİNİ DUYURMALI!!!!!

diyelim ki tek sendika oldu o da hükümete yakın oldu öğretmenin değil hükümetin isteklerini yaparsa o sendikadan ne bekliyeceksiniz. bugün yetkili sendika eğitim birdir 240 bin üyesi var ama öğretmenin haklarını değilde hükümetin haklarını koruyor. bir başörtüsünü sorununu bile çözmekten aciz. öğretmen adına alınan hiç bir hakları yok ama kaybettikleride çok.

bu olayların çözümü hukuki alanda yapılması gereken değişiklikler olmalıdır. hele hele okul gelerek öğrencilerinin karşısında dayak atmanın bedeli çok ağır olmalıdır. ayrıca öğretmenler okul içinde birlik olmaladır. bir öğretmen arkadaşın darp edilirken bir köşe beklersen yarın aynısı senin başına gelir. benim okulda arkadaşıma böyle bir şey yapılsın kendime yapılmış sayarım. siz okulda veliyi dövün ve haberlere bir kaç defa çıksın ozman veliler okula gitmeden önce bir defa düşünür.

öğrenciler birbirini öldürse müdahale bile etmem elin p.çleri başımızda kıymetli oluyor.yesinler birbirlerini

Görevde 5. senemdeyim ve buna benzer 7, 8 olayın yaşadım görev yaptığım okullarda. Bunlardan birisinde de bendim mağdur edilen. Ama ne yazık ki öğretmenler hep susuyor tepkisiz kalıyor. Bir arkadaşım anlattı: Okullarında çıkışta 5, 6 tane genç bir öğretmeni dövmek için bekliyorlarmış (okul lise). Okulda 50, 60 öğretmen varmış. Biz diyor 25 30 erkek öğretmen müdür mr.yrd. dahil hepimiz ellerimizde sopalarla aşağı bi indik, bizi gören gençler neye uğradığını şaşırdılar, arkalarına bile bakamadan kaçtılar diyor. :) Ama yakalasaydık gerçekten de dövecektik diyor. O günden sonra daha da bize karışan olmadı diyor (3 sene geçmiş). :alkis: Ama biz gidip polise haber verseydik o gün gideceklerdi ama sonra tekrar tekrar gelirlerdi diyor. 8)

bayos' Alıntı:
Görevde 5. senemdeyim ve buna benzer 7, 8 olayın yaşadım görev yaptığım okullarda. Bunlardan birisinde de bendim mağdur edilen. Ama ne yazık ki öğretmenler hep susuyor tepkisiz kalıyor. Bir arkadaşım anlattı: Okullarında çıkışta 5, 6 tane genç bir öğretmeni dövmek için bekliyorlarmış (okul lise). Okulda 50, 60 öğretmen varmış. Biz diyor 25 30 erkek öğretmen müdür mr.yrd. dahil hepimiz ellerimizde sopalarla aşağı bi indik, bizi gören gençler neye uğradığını şaşırdılar, arkalarına bile bakamadan kaçtılar diyor. :) Ama yakalasaydık gerçekten de dövecektik diyor. O günden sonra daha da bize karışan olmadı diyor (3 sene geçmiş). :alkis: Ama biz gidip polise haber verseydik o gün gideceklerdi ama sonra tekrar tekrar gelirlerdi diyor. 8)

demek ki istenilince birlik olunabiliyormuş :alkis:

Doguda terore dokunmayanlar terfi aldi seref madalyasi aldi dokunanlar mezarda icerde boyle dusunun.sakin ogrenciye ellemeyin kirilir sonra

Anadolu Lisesinde çalışıyorum. Köyde büyüyüp bizim okulu kazanmış bir kız çocuğu var. Lise 1. sınıf 2. sınıflardan bir tanesi ile çıkmaya başlamış. Devamsızlıkları işlerken dikkatimi çekti. Hemen veliye haber verdik. Kızın babasının ilk söylediği şey biz sizleri mesul biliriz. Geçen gün adam geldi. Eğer bir daha aynısını yaparsa dövün, ne yaparsanız yapın ben karışmam dedi. İsterseniz yazılı kağıt vereyim dedi. Dur dedim biz dedim dövemeyiz öyle bir yetkimiz yok. Ayrıca yüzlerce öğrencimiz var hangi birisi ile ilgilenebiliriz dedim. Zaten dövmüş de olsak en başta bu veli şikayet ederdi. Aman aman kimseye dokunmamak gerekiyor.

Arkadaşım bunu anlattıktan sonra ben de okuldaki arkadaşlarımla paylaştım bunu. aradan 1 hafta geçti ben ve çoğu arkadaşımız öğle tatilinde cuma namazı için camiye gittiğimizde birisi gelmiş okulumuzun matematik öğretmeniyle kavga etmiş. Yanındaki öğretmenlerimiz de anca ayırıyor, sakinleştiriyor. Biz öğretmeniz ya, Bizim vurmamız ayıp olur!! :x

Geri