Öğretmenin istemediği okul değişikliği yapılabilir mi?

Kodla Büyü
Ü

Üye silindi 138490

Misafir
Merhaba hocalarım. Fen lisesinde görevlendirme 8 dersim var. Kadrom ortaokulda. Müdür yeni geldi. Ders saatimi sordu. Bu okulun öğretmeni de görevlendirme istemiş. Onun yerine ben geldim. Hocamız eş durumu falan yaparsa alırız sizi gibi şeyler söyledi. Ben tercih etmiyorum, ortaokul istiyorum dedim. Kadrom orada zaten dedim. Fark etmez alırız anlamına gelen bir cümle kurdu. Ben de bizim liselere atamamızın olmadığını söyledim BÖTE mezunu olarak. Araştıracağım vs. dedi. Velhasıl ben istemeden aynı ilçede beni okulumdan alabilir mi?

o mudur bakan mı olacak?kararname yazıyorsa ben de merkez teskilatında calışmak isterim???

Kendi okulunuzda norm kadro fazlası değilseniz sizi kendi kadrosuna nasıl alacak?
Bence ilçenizde bu işleri bilen bir sendika başkanıyla konuşarak ayrıntılı bilgi alıp içinizi ferah tutabilirsiniz.
Burası Türkiye, olmaz olmaz demeyin...
Önceden tedbir almak mantıklı

Kendi okulunuzda norm kadro fazlası değilseniz sizi kendi kadrosuna nasıl alacak?
Bence ilçenizde bu işleri bilen bir sendika başkanıyla konuşarak ayrıntılı bilgi alıp içinizi ferah tutabilirsiniz.
Burası Türkiye, olmaz olmaz demeyin...
Önceden tedbir almak mantıklı
Mantıklı hocam aklıma gelmemişti. Öyle yapayım ben

Proje okullarına atama takvimi dışında atama yapılmadığı için ve ayrıca bu sene başlayan uygulama ile öğretmen kendi mebbisinden başvuru yaptığı için kadronuzun oraya sizden habersiz alınma ihtimali yok sayın hocam.

Bazen oluyor sayın müdürlerimiz yetkisinin üstünde atıp tutmayı sevebiliyor :)

Proje okullarına atama takvimi dışında atama yapılmadığı için ve ayrıca bu sene başlayan uygulama ile öğretmen kendi mebbisinden başvuru yaptığı için kadronuzun oraya sizden habersiz alınma ihtimali yok sayın hocam.

Bazen oluyor sayın müdürlerimiz yetkisinin üstünde atıp tutmayı sevebiliyor :)
Maalesef öyle hocam.. Söyledi zaten hocam istersem alırım gibi konuştu gelmek zorundasın diye. Bu yüzden tedirgin oldum. İlk günden karşılaştığım muamele çok hoş gerçekten :)

Proje okulunda siz dilekçe vermeden sizi alamazlar hocam. Rızan olmalı
O devir kapandı. Dilekçe işi yok artık. Mebbisten başvuru var.

Ben istemiyorum ama hocam. Fen lisesi müdürü talebi doğrultusunda beni istemeden de olsa ortaokuldan liseye alabilir mi kadromu bana danışmadan?
Kadronuzu siz istemeden bir yere alamazlar. Norm fazlası iseniz resen başka okula alabilirler ama sonu çetrefilli iş.

Norm fazlası değilseniz siz tayin istemeden bir yere alamazlar kadronuzla. Görevlendirme olur ancak. O müdür istediğimi yaparım modunda kalmış.

Okulumda 12 saat dersim oluyor ama benden başka da öğretmen yok hocam yani ilçe olduğu için branş öğretmenleri ana dersler dışında geneli dolduramıyor 15 saati bu şekilde görevlendirmeler yapılıyor ama müdür bu şekilde emrivaki konuşunca canım sıkıldı istemiyorum diyorum aksine konuşuyor mecburmuşum gibi
İçinizi ferah tutun hocam. Siz istemeden yapıldı diyelim. Mahkeme de hesap verirler

Geri