Öğretmenler İçin Akıllı Tahta Kullanım Kuralları

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Okulun belirli yerlerine asabilir ya da çıktı alıp bir imza sirküsü ile tüm öğretmenlere imzalatabilirsiniz.

Ekli dosyalar

ben tahta yı anahtarı ve kumandayı teslim kağıdı ile müdür ve benim imzam arkasında kurallar ile ile verdim hocalara ama bakıyorum yine uyulmuyor tahtalar prize takılı bırakılmış vs...

Hocam okulunuza Vestel yetkilisi geldi galiba. Cuma günü de bize gelmişti, bikaç tahtaya baktı ders esnasında. Eylül 2017'de tahtaların garantisinin biteceğini garanti sonrası mağdur olmamamız için bazı şeylere dikkat etmemiz gerektiğinden falan bahsetti (bu okulda 3 üncü yılım, tahtalar kurulalı 4 yıl olmuş) en önemlisi de tahtaları parmakla dokunarak değil, tahta kalemi ile kullanmamızdı. Dedim ya bunca zaman geçmiş hiçbir yerde görmedim ben bu parmakla kullanmayın illa kendi özel kalemi olsun falan, hocam haklısın aslında kalemle kullanılmalı dedi. Parmaklar leke bırakıyormuş ve temizlik için de çoğu okul uygun olmayan malzeme kullanıyormuş bu da yüzeye zarar veriyormuş bla bla bla. Velhasıl biz de paylaştığınız belgeye benzer bir döküman hazırlayıp öğretmenlere dağıtmayı düşünüyoruz. Bir de kilit programları kullanmamız bizim için iyi olurmuş (en başından beri flash bellek virüsleri ile uğraşmamak için karşı çıkıyordum buna ama artık zorunlu oldu gibi) Vestel servisi tahta başına 45 TL'den bu kurulumu yapabilirmiş. Garanti bittikten sonra işin asıl rengi çıkacak ve okullara büyük bi yük oluşturacak galiba bu tahtalar.

Geri