Öğretmenler 1 haftalık ek ders ücreti alamayacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Ynt: Öğretmenler 1 haftalık ek ders ücreti alamayacak

Evet az evvel okudum. Habere ilk yorum yazan anestezi teknisyeni olmuş.Yazdığı olumsuz yoruma rağmen, kendisinin yıllık izinde dahi kesilmeyen iskender döneri ni unutmuş.
İşte böyle bir Nankör meslek bizimki.Liseden ver diplomayı, koy cebine maaş+döneri. İlk hedefi kendini eğiten öğretmenleri olur.

"Yani bir öğretmen haftanın 1 günü rapor aldıysa, diğer günlerde derse girse bile o hafta için ek ders ücretini alamıyor. Aynı şekilde resmi tatillerde de durum böyle. Eğer resmi tatil hafta içi bir güne denk geliyorsa tüm haftanın ek ders ücreti kesiliyor."

denilmiş fakat tamamen kesinti olmuyor. Cuma günü girdiği ders saati kesilir, gerisi yine ek ders yazılır.
Örnek: 28 saat derse giriyorsa 7 saat cuma girmemiştir.
21 saat üzerinden ek ders verilir.

zaten öğretmenlerin değerini düşüren iki konu var biri ekders hesabı diğeri atanamayan öğretmenler.özellikle atanamayan öğretmenler hergün tv de ya sanki meb üniversiteye girerken sözleşme yapıyor sizinle, bitirince atayacağım diye.adamlar 40 bin alıyor, bi ay sonra 40 bin daha istiyorlar.onu alsan bi 40 bin daha derler.kpss denen şey var çalış yüksek puan al atan. ekderse gelince yönetmelikte hangi gün ekders alınır hangi gün alınmaz belli söylenmeye-sızlanmaya gerek yok. ayrıca her öğretmen birbirinin ekdersini hesaplamayı bıraksın(yapmayanlar hariç).

coscos' Alıntı:
zaten öğretmenlerin değerini düşüren iki konu var biri ekders hesabı diğeri atanamayan öğretmenler.özellikle atanamayan öğretmenler hergün tv de ya sanki meb üniversiteye girerken sözleşme yapıyor sizinle, bitirince atayacağım diye.adamlar 40 bin alıyor, bi ay sonra 40 bin daha istiyorlar.onu alsan bi 40 bin daha derler.kpss denen şey var çalış yüksek puan al atan. ekderse gelince yönetmelikte hangi gün ekders alınır hangi gün alınmaz belli söylenmeye-sızlanmaya gerek yok. ayrıca her öğretmen birbirinin ekdersini hesaplamayı bıraksın(yapmayanlar hariç).
Atanamasaydın yine aynı şeyleri yazarmıydın çok merak ediyorum

Re: Ynt: Öğretmenler 1 haftalık ek ders ücreti alamayacak

Bırak bu işleri
Dinazorlar zorla emekli edilsin diyen yorumlarıda gördük, hamdolsun.

Ek ders hesabı yaptıranlar utansın biz niye utanalım. Okumak istediğim kitabı bile almak isterken duşundurenler utansın.

bencede atanamayan adam hatalıdır
gitmiş fizik okumuş tarih okumuş atanamayan öğretmenim diyor, ulan atanamayacağın zaten belli, ben 198 yani tıp puanı ile giderken 2006 da atanacağımı biliyordum
ama sınıf arkadaşım 145 puanla fiziğe gitti atanamadı, o zamanlar söyledik boşa gitme diye, boş oturmaktansa gider üniv okur kızlarla gezerim dedi, okul bitince bunları unuttu, vay efendim neden atanmıyoruz.

ekders konusunda devlet haklı, haftalık 15 saat devlete çalışacaksın çünkü maaş alıyorsun geri kalan ne kadarsa paranı alırsın bu hesapta yanlışlık yok
1 mayısı neden tatil ediyorsun sorun orada, biz işçimiyiz bize ne arkadaş, gerekiyorsa istanbulun bazı semtlerinde tatil et

atakom' Alıntı:
coscos' Alıntı:
Atanamasaydın yine aynı şeyleri yazarmıydın çok merak ediyorum
Bir öğretmen başka ne iş yapar?Atayacağın kadar öğrenci al o zaman üniversiteye.

digital. oyun yazılım bölümlerinin açılmasına yok izin vermiyor.uzaktan. bilgisayar muhendisliklerine alım durduruldu.biz nasıl ilerleyeceğiz arkadas.ek ders çok olacak ki internete. kitaplara. fuarlara gitmeye paramız olsun.

Devlet olarak üniversite açıyor musun? --> Evet
Hangi üniversitede hangi programın okutulacağını sen seçiyor musun? --> Evet
Bu programlardan kaçının ÖĞRETMENLIK olacağını belirliyor musun? --> Evet
Bu öğretmenlik programlarının sayısal dağılımını yapıyor musun? --> Evet
Milli eğitime bağlı okullara hangi branştan kaç öğretmen alınacağını sen belirliyor musun? --> Evet

Eeee arkadaş
Ben her noktasıyla tüm planlamayı senin yaptığın organizasyona yer almak için belirlediğin üniversite yerleştirme puanını ve bitirmeyi belgeleyen diplomayı aldıktan sonra sen niye lagalula yapıyorsun mırın kırın ediyorsun?
(Şuan kadrolu görev yapan atanmış öğretmen)

Geri