Öğretmenler 29-30 Haziranda İzinli Sayılacak mı?

Kodla Büyü

neverjealous

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
2014 Yılı 30 Haziran PAZARTESİ günü öğretmenler “görevli izinli” sayılmıştı ve mesleki çalışmalara katılmamıştı.

Öğretmenler, yöneticiler derslerin kesildiği tarihten 1 Temmuza kadar mesleki çalışma yapmak zorundadırlar.

Yapılan mesleki çalışmalar karşılığında 2 haftayı geçmemek üzere fiilen görev karşılığı15 saat ek ders ödenir.

Problem durumu; Bu yıl karneler 12 Haziran da verildiği için, mesleki çalışma dönemi 2 gün fazla sürmektedir. Yani 2 hafta+2 gün olmaktadır. Bu durumda akıllara soru işareti geliyor, ek ders ödenecek mi? Kamuevi.com olarak sizin için araştırmıştık ve mevzuat değerlendirmeleri sonucu olarak; öğretmenler 29 ve 30 Haziranda okula gidecekler ama ek ders alamayacaklar.

Fakat 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda da mesleki çalışmalar döneminde 2 haftadan bir gün fazla olma durumu olmuştu.

2014 Yılı 30 Haziran PAZARTESİ günü öğretmenler “görevli izinli” sayılmıştı ve mesleki çalışmalara katılmamıştı.

2015 Yılı 29-30 Haziran Pazartesi-Salı günlerine denk geldiği ve ek ders ödenmediği için, öğretmenlerin geçen yıl gibi “görevli izinli” sayılıp sayılmayacağı merak edilmektedir.

http://www.ogretmenx.com/ogretmen/ogret ... 44702.html

son dakikaya kadar soylemez son dakikada müjde derler. millette plan yapamaz muhtemelen :)

Banko izinli sayılırız ha benim ek ders ödenmeyeceği için gitmeye niyetim yok :mrgreen:

Sanırım ankarada sayılmayacak bugün il zümre başkanları toplantı çizelgesi gelmiş 29 ve 30unda il zümre başkanları toplantısı var bazı branşların...

Re: Ynt: Öğretmenler 29-30 Haziranda İzinli Sayılacak mı?

Düzelir hocam
İdari izin Yazısı gelir umarım. Yoksa seminer için van dan izmire memleketine gelenler mağdur olur ve belkide ceza alır.

geçen sene de aynısı oldu.. zaten oylar düşmüş.. erken seçim kapıda.. bakanımız müjdeyi verecektir muhtemelen siz planınızı yapın derim ben.. son dakika öğretmene büyük müjde başlığında bir banner bile tasarlamışlardır şimdiden gazeteciler.. gazeteciler kadar olamadık

Re: Ynt: Öğretmenler 29-30 Haziranda İzinli Sayılacak mı?

Bekliyoruz.
Bakanlık sitesine resmi yazı düşer Umarız.

Valilik oluru ile BT Rehber Öğretmen Görevlendirmeleri 29-30 Haziranda da devam ediyor İzmir'de. Bize de Pzts slı geleceksiniz Hocam dediler. Sizde de aynı durum değil mi?

Yazı çıktı arkadaşlar, yazıda yönetici ve öğretmenler dendiği için haliyle bence BTR lerde izinlidir.

Geri