Öğretmenler Az Çalışıyormuşşşşş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar Öğretmenler OECD ortalamasının altında çalışıyormuş...Kimse OECDnin maaş ortalamasını da belirtmiyor...Kimse OECD deki Pisa sonuçlarında eğitim olarak nerde olduğumuzu söyleyemiyor...

biz öğretmen miyiz ki???kim öğretmen olduğunu hissediyor ki şu durumda :?:

saido' Alıntı:
Arkadaşlar Öğretmenler OECD ortalamasının altında çalışıyormuş...Kimse OECDnin maaş ortalamasını da belirtmiyor...Kimse OECD deki Pisa sonuçlarında eğitim olarak nerde olduğumuzu söyleyemiyor...
noktasına virgülüne kadar katılıyorum..ve neden diye soruyorum.ancak o soru önergesini veren milletvekili de hata yapmış sadece OECD çalışma saatlerini almış.Keşke maaş süre oranına göre kıyaslama yapsaydı o zaman bakan ne cevap verirdi.

Ne bakan ama!!!! Sağlık bakanı çıkıp çalışanlarını destekler nitelikte konuşup onlara arka çıkarken bizim bakan sanki karşı cephede sürekli öğretmene taarruzda. Maşallah maşallah

en az alan öğretmen senede 25 bin dolar alıyormuş. e bu kadar alıyorsak çalışmalıyız en az alan 25 bin alıyor ya

hocam bu bir taktik..geçmişte de diyordular pisa verilerine göre öğretmen okula geç gidiyor..Şimdide çıkmışlar öğretmenler az çalışıyor diyorlar...Şimdi soruyorum arkadaşlar bizler derse girerken dakikaların saniyelerin hesabını yaparken bunlar nasıl öğretmenin okula geç geldiğinden bahsedebiliyorlar.

Çok sayın Bakan almış eline bir OECD raporu işine gelen yerleri okuyor işine gelmeyen yerlere üç maymun durumunu oynuyor. Personeline bu kadar değersiz muamelesi yapan bu kadar kindar olan bakan daha gelmemiştir. Kendine kindar nesil değil ama kindar öğretmen biriktiriyorsun haberin olsun.

Adamlar tereyağı gibi üste çıkıyorlar. Öğretmen maaşlarını yıllık 25.500 dolar göstermişler. Ben 13 yıllık öğretmenim 12.500 doların üstünü göremedim.

Öğretmem maaşı 25 000 $ mış :!: :?:
Bu hesabı yapana önce 4 işlemi öğretmek lazım :verymad:

1 $ bugün 1,8 TL
25000 * 1,8 = 45000 TL ediyor.
Yılda maaşı ek dersi dışında geliri olmadan bu parayı kazanan kaç öğretmen var :?:
5 yıllık öğretmenim şu an maaşım 1670 TL
1670 * 12 yaklaşık 20 000 TL, 5000 TL de ek ders geldiğini düşünürsek 25000 TL ancak ediyor.
25000/1,8 = 13888 $ gibi bir rakam çıkıyor.

2 kata yakın bir abartma var.

Ya kafam zaten bozuk. Ağzıma bir sürü laf geliyor da :verymad: :verymad: :verymad:

Ya bu haberleri duydukça kendimi çok kötü hissediyorum, gece yarılarına kadar uykusuz ders çalışarak gittiğimiz günler gözümün önüne geliyor, çıldırmış gibi çocuklar anlasınlar öğrensinler diye ettğimiz mücadeleler, iyi insan olmaları için ettiğimiz telkinler, bir liste oluştursan öğretmenin yaptığı işleri 10larca madde olur, diyecek kelime bulamıyorum.
Sağlık bakanı personelinin arkasında duruyor, milli kayakçı hayatını kaybettiğinde (Allah rahmet eylesin), ambulansın geç geldiğini iddia etmişlerdi de, hemen açıklama yapıp ambulansın zamanında orada olduğunu söylemişti. Oysa bizim bizden haberi olmayan bir bakanımız var gibime geliyor. İnsanların gözünde yapılan haberlerle hep küçük düşürülüyoruz. Her kurumda işini layıkıyla yapan da var yapmayan da, ama kimsenin böyle küçük düşürülmeye hakkı yok.

Sağlık Bakanlığı personelini onore etmek için televizyona reklam verir, bizim bakan da durup dururken bu açıklamayı yapar. Mantalite farkına bakar mısınız?

evet bence de az çalışıyoruz.. ben az çalışıyorum.

evet bana da bi rehavet çöktü boş boş oturmaktan bi baktım dersi kaçırmışım m.yardımcısı arıyo nerdesin diye. Adam haklı beyler.

mfk' Alıntı:
evet bana da bi rehavet çöktü boş boş oturmaktan bi baktım dersi kaçırmışım m.yardımcısı arıyo nerdesin diye. Adam haklı beyler.
sen yatmaya alışmışın kardeş sana taşta kırdıksak gene yatarsın öğretmenlikle alakası yok bunun.nice öğretmenler var sigarasını bir fırt çekip koştura koştura öğrencisinin yanına koşuyor.

İçmeyin arkadaşlar şu zıkkımı. Öğrenciler için de olsa içmeyin lütfen.

öğretmenler de -de yi ayrı yazamıyor arkadaş. Ben de twitterdaki fenomenlere kızıyorum.

Ben bakana katılıyorum.
Biz ve sendikalar böyle sessiz kaldıkça bize az bile. Afedersiniz teşbihte hata olmaz demişler : "düşük eşeğe semer vuran çok olur",. Biz uyumaya devam edelim

Herşeyin Sorumlusu Öğretmenler

Sayın Bakan'a kalsa Türkiye'deki eğitimin bu şekilde kalitesiz olmasının en büyük nedeni öğretmenler, Bakanımıza göre Öğretmenler niteliksiz, kalitesiz ve az çalışıyorlar... Sayın bakan Eğitimi Market işletmesine benzetiyor sanırım Market ne kadar çok açık olursa o kadar kazanır ama eğitimde ne kadar çok saat çalışırsan o kadar verim alamazsınız verim almak için başta okulları, öğretmenleri ve öğrencileri üzerlerine yıktığınız angarya işlerden kurtarın ondan sonra bu sürenin bile eğitim başarısı için artacağını göreceksiniz.

Geri