Öğretmenler Eğitim Uzmanı Olarak Atanabilir

Kodla Büyü
daha ne istiyorsunuz hocam en azından öğretmen eğitim uzmanı olacak, hatırlarsanız meb eğitim uzman yardımcılıgı sınavı açtı 100 kişilik kadronun %95 i işletme ,hukuk, kamu yonetimi gibi alanlara tahsis edildi öyle olsun istiyosunuz galiba, eleştirirken biraz önceki durumlarıde göz önünde bulundurun bodoslama girmeyin muhalefliğe

Sınava öğretmenleri de aldı ancak sayıca azdı ve bakanlıkta görev yapanları almadı. Şu anda bakanlıkta görev yapanlara bir hak tanıdı ancak diğer öğretmenleri böyle bir haktan yararlandırmıyor. Bu haksızlığı sendikalar mahkemeye verip düzelttirebilirler diye düşünüyorum.

bu ülkede sendikalar para yemekten başka bir işe yaramıyor hocam çok şey beklemeyin sendikalardan ararsanız zaten otellerinde keyif yapıyolardır

Hocam sendikalar kılık kıyafetle uğraşıyor. Eğitim ve özlük haklarıyla uğraşmaları ne haddine onların?

bu sınavlara sadece yeni kpss ye girmiş ve 90 üstü puan almış olanlar başvurabiliyor, bu bir adaletsizlik, hali hazırda öğretmen olanların da bu sınavlara katılmasının yolu açılmalıdır...

sadece yeni mezunlar ya da yıllardır atanamayıp tesadüfen yüksek puan alanlar uzmanlık başvurularına katılıyor, zamanında yüksek puanla atanmış, milli eğitimde yıllardır çalışan insanların da önü açılmalıdır

zafer_can' Alıntı:
Hocam sendikalar kılık kıyafetle uğraşıyor. Eğitim ve özlük haklarıyla uğraşmaları ne haddine onların?

Helal hocam...Sendikalar da siyasiler gibi,nere yalaklanacağını şaşırıyorlar.....

Gerçekten çok güzel şeylerden bahsetmişsiniz ancak belirttiğim yönetmelikle birileri haksız bir şekilde uzman yapılıyor. Ben şahsen dilekçe verdim olmak istiyorum diye sonucun olumsuz olacağını bile bile ama en azından birileri birilerinin haksızca bu haktan yararlandırıldığını görür de bir son der diye...

Bu öğretmenlerin uzman olabilmesi, 6 ay geçici görevlendirme işini biri açıklar mı ne demek istemiş

Tamamen bakanlıktaki öğretmenleri eğitim uzmanı yapabilmek için ayarlanmış bir tezgah çıkarıp sınavı adam gibi yapsınlar başarılı olan kazansın.

Geri