Öğretmenler odası bilgisayarı beni mahvetti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muho271
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

muho271

Site Gezgini
arkadaşlar merhaba öğretmenler odamızda bir bilgisayar var her hafta virüs kapıyor malum sirkülasyon çok fazla nasıl bir önlem alabilirim acaba

Hocam deep freeze kur kesin çözüm.ben ilk atandığımda güzel bir format ardından deep freeze kurdum.3.yıldır sorun yok.

Aynı sıkıntı bendede vardı
kurdum deep freze i c: yi kapadım
dosyalarınızı d: ye kaydedin dedim o gün bugün hiç sorun yaşamadım

Hocam bence de güzel bir format(C ve D olarak ikiye ayır. C'yi korumaya al) sonra gerekli tüm programlar. Sonra da masaüstüne uyarı maiyetinde bir arkaplan resmi(Bu bilgisayarda koruma programı vardır bilgilerinizi masaüstünde bırakmayın gibi) Bunu her sene başında yap rahat et.

DRİVE VACCINE ile c'yi korumaya aldım. tüm programları kurdum birde avastı kurdum. Sene başından beri rahatım.

Hocam arkadaşların önerilerine ek olarak USB Disk Security kur virüslerin %80 inden kurtulursun.

aynı sıkıntı bende de var.
bu kadar virüsü bulabildikleri ve 1 haftada pc yi çökertebildikleri için arkadaşlar tebrik ediyorum. yalnız win 7 yüklü iken deepfreze işe yarıyodu. suan win 8 cihazım deepfreze kaynaklandığını düşünüyorum ama emin değilim. sürekli güncellemeler denetleniyor ya da kapatılırken hata oluştu gibi mesajlar alıyorum. cihaz açılıp kapanıyodu. deepfreze kaldırınca da cihaz 2 günde mahvoldu.
ne yapsam bilemedim

Shadow defender kurun. C ve D'yi koruma altına alın. Öğretmenler için sınırlı kullanıcı hesabı oluşturun.Belgelerim klasörü ile D diski içinde bir klasörü de korumasız bırakın. .Virüs derdi kalmayacaktır.

nese1982' Alıntı:
aynı sıkıntı bende de var.
bu kadar virüsü bulabildikleri ve 1 haftada pc yi çökertebildikleri için arkadaşlar tebrik ediyorum. yalnız win 7 yüklü iken deepfreze işe yarıyodu. suan win 8 cihazım deepfreze kaynaklandığını düşünüyorum ama emin değilim. sürekli güncellemeler denetleniyor ya da kapatılırken hata oluştu gibi mesajlar alıyorum. cihaz açılıp kapanıyodu. deepfreze kaldırınca da cihaz 2 günde mahvoldu.
ne yapsam bilemedim
time freeze kurun. ben öyle yaptım.

Geri