Güzel
hocam kimse kötümser filan değil. Sadece planlı olmasından yanayız.baynadir' Alıntı:neden hep kötümsersiniz yaw. bu atama açıldı diye dua eden birçok insan vardır... herkes kendi durumuna göre yorum yapıyor. bizden başka öğretmenlerde var bu ülkede...
Zizu_' Alıntı:hocam kimse kötümser filan değil. Sadece planlı olmasından yanayız.
Bakkal yönetmiyorsun , binlerce öğretmenin olduğu bir topluluk burası.
Burada kişilere göre plan yapılmaz, önceden belirlenir ve ona göre insanlar kendini ayarlar.
Kısacası düzenli olmak :wink:
Haziranda açıklarsın ben bu tarihte şu atamaları yapcam bu tarihte açıklıcam diye belirtirsin kimseden ses çıkmaz. Ben kendi adıma söylim 2.iliçi açıldığında çok beddua ettim çok kizdim. Cunku bana 10günden fazla zarar verdi buda diger mesleklerin (doktordur askerdir) atamalari oldu atandigim bolgede heryer kiralik evdi ama mebin keyfi yetene kadar beklemek zorunda kaldim ve zorunlu olarak ev tutmak zorunda kaldim isteyerek tutmadim. Ben hadi kurtardim bu yaptiklariyla ilk atamalar daha cok sıkıntı yaşıcak(gecen sene bende yasadim). Okul baslicak akli ev işlerinde olcak zaten yenisin okula nasil odaklancaksin? O sebebten oturu herkesin kizdigi onceden belirle herkes kendini ona gore ayarlasin mebte bu PLANSİZLİK GELENEK HALİNE GELMİS!baynadir' Alıntı:neden hep kötümsersiniz yaw. bu atama açıldı diye dua eden birçok insan vardır... herkes kendi durumuna göre yorum yapıyor. bizden başka öğretmenlerde var bu ülkede...
akoluacik' Alıntı:Haziranda açıklarsın ben bu tarihte şu atamaları yapcam bu tarihte açıklıcam diye belirtirsin kimseden ses çıkmaz. Ben kendi adıma söylim 2.iliçi açıldığında çok beddua ettim çok kizdim. Cunku bana 10günden fazla zarar verdi buda diger mesleklerin (doktordur askerdir) atamalari oldu atandigim bolgede heryer kiralik evdi ama mebin keyfi yetene kadar beklemek zorunda kaldim ve zorunlu olarak ev tutmak zorunda kaldim isteyerek tutmadim. Ben hadi kurtardim bu yaptiklariyla ilk atamalar daha cok sıkıntı yaşıcak(gecen sene bende yasadim). Okul baslicak akli ev işlerinde olcak zaten yenisin okula nasil odaklancaksin? O sebebten oturu herkesin kizdigi onceden belirle herkes kendini ona gore ayarlasin mebte bu PLANSİZLİK GELENEK HALİNE GELMİS!baynadir' Alıntı:neden hep kötümsersiniz yaw. bu atama açıldı diye dua eden birçok insan vardır... herkes kendi durumuna göre yorum yapıyor. bizden başka öğretmenlerde var bu ülkede...