Öğretmenlere Eğitimde Teknoloji Semineri

Kodla Büyü

brgl88

Site Gezgini
Arkadaşlar öğretmenlere Eğitimde kullanabilecekleri uygulamalar, web siteleri hakkında yarım saatlik seminer vermek istiyorum. Hazır sunusu olan varmı ya da hangi konulardan bahsedilebilir. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Ebayı ve antropiyi anlatın hocam vaktiniz olursa detay programlara girersiniz

slayt yerine direkt site üzerinden anlatırsanız daha etkili olur sanki.

Antropi için uygulama yapabilecekleri pc/pcler olabilir mekanda

brgl88' Alıntı:
Arkadaşlar öğretmenlere Eğitimde kullanabilecekleri uygulamalar, web siteleri hakkında yarım saatlik seminer vermek istiyorum. Hazır sunusu olan varmı ya da hangi konulardan bahsedilebilir. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Hocam ben bulunduğum ilçede aynı içerikle ilgili bir saatli sunum yapmıştım. Benim salonumda İnternet vardı. Ben kendimce web 2.0 uygulamaların listesini oluşturup kendi uygulama sistemlerinden göstererek anlattım. Daha sonrada o uygulamanın You Tube dan uygulanış videolarını izleterek devam ettim. (uygulama1-uygulama1 video-uygulama2-uygulama2 video ... şeklinde) öğretmen arkadaşların baya ilgisini çekti. Seminer sonrasında şu nasıldı bu nasıldı gibi sorular çok gelmeye başladı hatta bende sorulara yetişemeyince anlattıklarımı paylaştığım site yaptım (http://www.webegitimaraclari.com) şimdi bir uygulama ile ilgili soru gelince direk siteye yönlendiriyorum. :D :D

Geri