Öğretmenlere Rotasyon Açıklaması

Kodla Büyü

pasha16

Seçkin Üye
Seçkin Üye
KIDEMLİ ÖĞRETMENLER DOĞUYA

Doğu ve Güneydoğu illerinin eğitim seviyesinin yukarıya çekilmesi adına seferberlik başlatılacağını söyleyen Başbakan Erdoğan'ın, ''Kıdemli öğretmenleri aşama aşama doğuya göndereceğiz. Sadece öğretmen değil tüm memurlara uygulanacak'' şeklinde konuştuğu kaydedildi.

http://www.kamuajans.com/egitimpersonel ... 30950.html

işi gücü öğretmenlerle uğraşmak
Anlayamadılar gitti, bu kalitesizliğin sebebini son 10 seneye bakarak görebilirler, ama nerde...

Hala unutmadım memurlarımı öğretmenlere ezdirmem dediğini...
Eğitimi düzeltmek istiyorlarsa öncelikle üzerindeki siyaset bulutunu kaldırmaları gerekiyor.
Yoksa istersen uzaya gönder öğretmenini, hiçbirşey değişmez.

Kidemli başbakanlara rotasyon uygulanmali bence... belli bi sure sonra sacma sapan islerle ugrasmayi kendilerine is edinmeye basliyorlar...

ozhan07' Alıntı:
Kidemli başbakanlara rotasyon uygulanmali bence... belli bi sure sonra sacma sapan islerle ugrasmayi kendilerine is edinmeye basliyorlar...
:alkis:

Ayrıca kıdemli öğretmenlerde doğuda TEK BİR GÜN geçirmemiş rotasyon AFFINA uğramış olanları öncelikle doğuya yollasalar belki bi nebze adaleti de sağlamış olurlar...aksi halde tam anlamıyla saçmalık olur..

devlet rotasyon yerine bu masrafı 2kat maaş olarak doguda calisan ogretmene verebilir. boylece ogretmenler kendi istagiyle oralara gorev isteyebilir. bu uygulama saglikta cok badarili oldu. ancak ben devletin isteginin, eğitimi ziyadelestirmek degil, ogretmenlerde huzursuzluk cikararak egitimin daha da zayiflatilmasini istedigini dusunuyorum.

Tedbir 10. Deneyimli öğretmenlerin dezavantajlı bölgelerde ve okullarda uzun süreli çalışmasının özendirilmesi amacıyla öğretmenlik mesleğinin kariyer basamakları yeniden belirlenecek, farklılaştırılmış ücret modeli uygulanacaktır.
MEB (S), Maliye Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı, Üniversiteler
Süre:Aralık Sonu
Öğretmenlik mesleğinin kariyer basamakları yeniden belirlenecek, deneyimli ve nitelikli öğretmenlerin dezavantajlı bölgelerde ve okullarda uzun süreli çalışmasını teminen farklılaştırılmış ücret modeli uygulanacaktır.

sanalomer' Alıntı:
devlet rotasyon yerine bu masrafı 2kat maaş olarak doguda calisan ogretmene verebilir. boylece ogretmenler kendi istagiyle oralara gorev isteyebilir. bu uygulama saglikta cok badarili oldu. ancak ben devletin isteginin, eğitimi ziyadelestirmek degil, ogretmenlerde huzursuzluk cikararak egitimin daha da zayiflatilmasini istedigini dusunuyorum.
bu haberi okuduktan sonra yukarıda yazdıklarımı geri alıyorum. insallah bu linkte bahsi geçen planlama hedeflenen tarihte gerçekleşir.

Geri