aynen bizdede öyle herşey serbest 2 senedir hemde merkez okul.hiboz' Alıntı:Biz de 2 yıldır öğretmenlere kılık kıyafet, saç-sakal serbest. Yasak filan yok, karışan da yok. Ama herkes alışkanlıktan sanırım kravatsız takım elbise giyiyor yine de.
olayı özü budur. nasıl daha rahat ve verimli çalışıyorsan öyle giyinmek lazım. bizde herkes serbest. Vali veya fazlası gelirse takım elbise giyerim. Ancak 1 yılın emeği sakalı kesmemtomreader2010' Alıntı:Serbest kiyafete bende karsiydam ama,toz pis icindeki bilgisayarlarla haşır neşir oldugumuzdan kot kazakla daha rahat çalışıyorum
En guzeli hocam yok takim toz oldu yok gomlek batti derdi yok kucakla pis kasalari )Phascolarctos cinereus' Alıntı:olayı özü budur. nasıl daha rahat ve verimli çalışıyorsan öyle giyinmek lazım. bizde herkes serbest. Vali veya fazlası gelirse takım elbise giyerim. Ancak 1 yılın emeği sakalı kesmemtomreader2010' Alıntı:Serbest kiyafete bende karsiydam ama,toz pis icindeki bilgisayarlarla haşır neşir oldugumuzdan kot kazakla daha rahat çalışıyorum
insanları giyimlerine göre sınıflaman hiç hoş değil birde bu bir eğitimci ise şayet ben çocuğum olsa senin zihniyetindeki birinin okutmasını istemezdim.o küçümsediğin insanlar bizden daha fazla saygı görüyor hak ediyorlar da.çoğumuzun babası annesi bu tarz işlerle meşgul.senolak' Alıntı:Biz de kot ve kazakla gelen var. Veli gibi, esnaf gibi, bakkal gibi okula gelen öğretmenler
herohamster' Alıntı:insanları giyimlerine göre sınıflaman hiç hoş değil birde bu bir eğitimci ise şayet ben çocuğum olsa senin zihniyetindeki birinin okutmasını istemezdim.o küçümsediğin insanlar bizden daha fazla saygı görüyor hak ediyorlar da.çoğumuzun babası annesi bu tarz işlerle meşgul.senolak' Alıntı:Biz de kot ve kazakla gelen var. Veli gibi, esnaf gibi, bakkal gibi okula gelen öğretmenler
insanlar kendilerine yakıştırdığı kıyafeti giyebilirler önemli olan senin gibi o kıyafetlerin içinde örümcek kafalı olmamalarıdır...