Öğretmenlere Toplu Mesaj

Kodla Büyü

crazyboss

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulunuzda toplu mesaj gönderme işini nasıl yapıyorsunuz.Daha önce bir siteye üyeydik ve mesaj fiyatlarını arttırdılar biz de bir telefon hattı alıp daha uygun olarak telefon üzerinden mesaj atmayı düşünüyoruz.

1.Operatör öneriniz var mıdır hangi tarifeyi kullanmalıyız
2.Başka ne şekilde bu işi halledebiliriz.Okulumuz için en ekonomik yöntem hangisidir?

İyi Çalışmalar

Normal olarak telefon hattı üzerinden bunu kullanmamız mümkün olmaz mı çünkü veli değil sadece öğretmenlerle ilgili olacak

meraba internetten gönderecekseniz smsvitrini.biz mobilsmsnet.com coksms.com gibi sitelere bakabilirsiniz yok hat alıp telefon üstünden gönderecekseniz nokia marka bluetoothlu bi telefonu bilgisayara bağlayarak gönderebilirsiniz eğer öğretmen sayınız 50 kişiyse pcsuite üzerinden gönderebilirsiniz eğer 50 den fazlaysa biara bi program yazmıstım telefon üzerinden toplu sms gönderme programı onu gönderebilirim

ttnet kullanıyorduk,fatura yüklü gelince vazgeçildi

Bende akıllı sms programını kullanıyorum veli ve öğretmenlere mesaj göndermek için tarifem vodafone her yöne maksi paketi şebeke içi 10000 şebeke dışı 2000 sms fiyatı 9 tl :)

Arkadaşlar programı indiripte kullanan varmı merak ettim ise yarıyormu

Mozkose' Alıntı:
Bende akıllı sms programını kullanıyorum veli ve öğretmenlere mesaj göndermek için tarifem vodafone her yöne maksi paketi şebeke içi 10000 şebeke dışı 2000 sms fiyatı 9 tl :)

Bu akıllı sms programını internette türkcell hizmeti die yayınlamışlar acaba vodafone hatları için de kullanılabilir mi

Geri