Öğretmenlerin Teknoloji Kullanım Durumu - Anket

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XanaDu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Tamamdır hocam. Öğretmenlerin teknoloji kullanımına yönelik benim de bir çalışmam oldu geçen sene.
Uluslararası hakemli dergide yayınlanacak nasipse.

Vakit ayırıp ilgilenen tüm öğretmen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
habbe hocam sizi de tebrik ederim. Hangi dergiye yolladınız çalışmanızı?

XanaDu' Alıntı:
Vakit ayırıp ilgilenen tüm öğretmen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
habbe hocam sizi de tebrik ederim. Hangi dergiye yolladınız çalışmanızı?
Danışmanım yollamıştı şu an onay bekliyoruz. İsmini bilmiyorum derginin ama öğrenince yazarım inşaallah.

Doldurdum ama hile var sanki:) ilk sayfada %66 tamamlandı diyordu. Sonraki sayfada daha az soru gelmesi lazım. Ama daha çoğu geliyor. :) İnsan da hazır geçmişken bitiriyor.

senolak' Alıntı:
Doldurdum ama hile var sanki:) ilk sayfada %66 tamamlandı diyordu. Sonraki sayfada daha az soru gelmesi lazım. Ama daha çoğu geliyor. :) İnsan da hazır geçmişken bitiriyor.
Teşekkür ederim hocam :) Giriş yazısının olduğu kısım dahil anket toplamda üç bölümden oluşuyor. Sayfalarda sırayla %33 - %66 - %100 yazıyor. Hile hurda yok :)

10 uncu soru garip olmuş :D
10 - Programlama dillerini ne sıklıkta kullanmaktasınız? (Örnek; Visual Studio) *
Hiç
Nadiren
Bazen
Sık Sık
Her Zaman

hocam doldurdum ama bbnette anketi yapınca tüm öğretmenler çok iyi teknoloji kullanıyor şeklinde bir sonuca varırsınız forum itibariyle bilişim teknolojileri öğretmenleri genelde üyelerimiz

ylmz' Alıntı:
hocam doldurdum ama bbnette anketi yapınca tüm öğretmenler çok iyi teknoloji kullanıyor şeklinde bir sonuca varırsınız forum itibariyle bilişim teknolojileri öğretmenleri genelde üyelerimiz
Teşekkür ederim hocam. Başka branşlardan katılımcımız da bayağı var. Analiz etmeyi düşündüğümüz maddelerden birisi de; BT öğretmenleriyle diğer öğretmenlerin arasında fark var mı bunu tespit etmek. Bunun için sayıca diğer öğretmenlerin toplamına yakın bilişimci öğretmenlerimizin katılımına ihtiyacımız var :)

Geri