Öğretmenlerin Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak?

Kodla Büyü

neverjealous

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Öğretmenlerin Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak?

Yılbaşı bu sene Çarşamba gecesine denk geliyor. 31 Aralık Çarşamba'dan sonra yılbaşı tatili kaç gün sürecek?
İşte yılbaşı tatili hakkında merak edilenler... Yılbaşı için geri sayım başladı.
Resmi tatil olarak 1 Ocak Perşembe 2015 olarak görülüyor. Peki 2 Ocak tatil olacak mı ?
Henüz bu durum için bir açıklama yapılmadı. Fakat beklenen bir gelişme var.
31 Aralık günü öğleden sonra tatil gelebililer iddiası giderek güçleniyor. Böylelikle çalışanlar 1,5 gün tatil yapacağı iddia ediliyor.

http://www.ogretmenx.com/ogretmen/ogretmenlerin-yilbasi-tatili-kac-gun-olacak-h41901.html

Şimdiye kadar 1 Ocak günü haricinde yılbaşına özel tatil olduğunu görmedim. Bu tarihten sonra da olacağını sanmıyorum.

Adı geçen siteye ilk kez girdim. Sürekli öğretmenlerle ilgili asparagas haber yapıp hitini artırmaya çalışan sitelerden biri.

Haberin içeriği bir yana ;

Bu yılbaşı tantasını ben de tasvip etmiyorum, kutlamıyorum da, ama araya laf sokuşturup içki içme, eğlenme, noel baba geyiklerine girenlere tahammül edemiyorum. Neden insanları bu kadar gerer başkalarının hayatı hiç anlamam

Bir insanın tatilde ve mesai saatleri dışında, ne b..k yiyeceği veya yemeyeceği sizi hiç ama hiç ilgilendirmez. Adam mesaisini ve görevini ihmal eder, tam yerine getiremez o zaman eleştir.

Ben alkol almam ama alanada karışılmasını doğru bulmam. Tatil meselesine gelince tatil gereksiz.

haberi öyle bir yapmışlar ki,sanırsınız ki tüm öğretmenler bu habere kilitlenmiş,yetkililerin ağzından çıkacak bir haberi bekliyolar. :) 1 Ocak tatil,o kadar işte..

hususi olarak girdim başlığa; nasıl yazmışlar diye. yine komedi. varsayım ve iddialardan haber yapılmış. artık bu dilin değişmesi lazım.

ben içki içmem içenide sevmem içenede karışırım, hayatın hangi yüzünü yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ne içki şişede durduğu gibi duruyor ne insanlar içince insan olarak kalıyor, hiç hergün yüz yüze geldiğiniz komşunuz içip sarhoş olunca sokakta nara atıp size posta koydumu, hiç içip içip sokakta kavga edip kafanıza silah dayandımı, içki içenlerin mutluluk şarkılarından uyuyamadığınız oldumu, insanar sizin benim gibi temiz değil arkadaşlar, belki içimizdede içenler var kendi kendinize biraz eğlenip gidip yatıyorsunuz, ama birde madalyonun diğer yüzü var ve ben bu yüzünü yaşıyorum, adananın kenar mahallelerinden birindeyim, burada komşular içtiği zaman sesleri sokağı inletiyor, gece 1-2 ye kadar bağıra bağıra şarkı söylüyorlar, tabi size söylediğim gibi onlara zıkkım için diyemiyorum, çünkü mahallenin geneli onlar gibi, e birde çoluk çocuk var bulaşsan sanane diyecekler birde üstüne curcuna, cahillik dönemlerinde bende içmiştim tabi içince herkesi dövmek istiyor insan :) yada bana öyle bir his geliyordu içince , sokakta kavgaya tutuştuk birinde silah varmış çıkardı kafama dayadı, kavga durdu tabi kabzayla kafama 2 tane vurdu gitti, tabi şimdilerde içki hafif kalıyor esrar bonzai daha ucuz ve etkili, bu yüzden ben içmem içenede karışmam ayaklarını bırakalım, inşallah başınıza gelmezde madalyonun diğer yüzüyle karşılaşmazsınız, bir yılbaşı içkisinden neler yazdım değilmi, ama hayat bana bunu öğretti, problemlere küçükken müdahale etmezsen büyüyünce müdahale etmeye gücün yetmiyor, gelip sana bulaşıp başına bela oluyor.

birde başlık neden öğretmenlere diye yazılmış ki? tatil oldu mu tüm memurlara tatil oluyor sonuçta.

hastasıyız dede' Alıntı:
ben içki içmem içenide sevmem içenede karışırım, hayatın hangi yüzünü yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ne içki şişede durduğu gibi duruyor ne insanlar içince insan olarak kalıyor, hiç hergün yüz yüze geldiğiniz komşunuz içip sarhoş olunca sokakta nara atıp size posta koydumu, hiç içip içip sokakta kavga edip kafanıza silah dayandımı, içki içenlerin mutluluk şarkılarından uyuyamadığınız oldumu, insanar sizin benim gibi temiz değil arkadaşlar, belki içimizdede içenler var kendi kendinize biraz eğlenip gidip yatıyorsunuz, ama birde madalyonun diğer yüzü var ve ben bu yüzünü yaşıyorum, adananın kenar mahallelerinden birindeyim, burada komşular içtiği zaman sesleri sokağı inletiyor, gece 1-2 ye kadar bağıra bağıra şarkı söylüyorlar, tabi size söylediğim gibi onlara zıkkım için diyemiyorum, çünkü mahallenin geneli onlar gibi, e birde çoluk çocuk var bulaşsan sanane diyecekler birde üstüne curcuna, cahillik dönemlerinde bende içmiştim tabi içince herkesi dövmek istiyor insan :) yada bana öyle bir his geliyordu içince , sokakta kavgaya tutuştuk birinde silah varmış çıkardı kafama dayadı, kavga durdu tabi kabzayla kafama 2 tane vurdu gitti, tabi şimdilerde içki hafif kalıyor esrar bonzai daha ucuz ve etkili, bu yüzden ben içmem içenede karışmam ayaklarını bırakalım, inşallah başınıza gelmezde madalyonun diğer yüzüyle karşılaşmazsınız, bir yılbaşı içkisinden neler yazdım değilmi, ama hayat bana bunu öğretti, problemlere küçükken müdahale etmezsen büyüyünce müdahale etmeye gücün yetmiyor, gelip sana bulaşıp başına bela oluyor.

adam haklı. :+1:

ozaman lafınızı bi tarafıyla içenlere söyleyin, insanları genellemeyin, bıçaklarda insan öldürmek için değil ama hergün yaralamalar ölümler oluyor bıçak yüzünden siz bıçak kullananlarada karşısınız ozaman

“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):

‘İçki mübtelası olarak ölen kimse puta tapan bir kimse gibi Allah’ın huzuruna çıkar’ buyurdu.”

demin öğretmenler odasındaydık bütün öğretmenler harıl harıl bu konuyu konuşuyorduk tam da üstüne iyi geldi :puhaha:
yılbaşı tatili gereksiz ayrıca tatil bütün memurlara tatil öğretmenler başlığı atılması da ayrı saçmalık :-1:

bu haber üzerinden bazı kişilerin nefret söyleminde bulunmasından rahatsızım. her içki içen insana sarhoş vb. yakıştırmalar yapılması doğru değildir. nasıl ki inancı olan birine dinci denilmesinin doğru olmadığı gibi. Düşüncelerinizi ifade ederken diğer insanların haklarına saygı göstermek zorundasınız.

benim düşüncelerim dini boyutlu değil, tamamen tecrübe kaynaklı, içene kesinlikle saygı duymuyorum.
Not: Babam ve kardeşimde içiyor, bende eskiden içerdim. :)

Geri