Öğretmenlikten istifa etme sonrası SGK Hizmet dökümü?

Kodla Büyü

grandmasterb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Herkese Merhabalar,

2014 yılında öğretmenlikten istifa ettim. Vize için SGK hizmet dökümü almaya çalıştığımda devlet memuru olarak çalıştığım yılları göremiyorum.
Bunun için ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Şimdiden teşekkürler,

hocam konu ile ilgili bilgim yok.
Özel değilse neden istifa ettin? Ne iş yapıyorsun?

Özellikle istifa etmeme sebep olan olay olmadı aslında. Burada ağlama başlıklarında yazılan ve pek şık olmayan davranışlara da maruz kaldım,motivasyonumu artıran davranışlara da. Ama güzel anılar daha çoktu tabi. Maddi ve manevi yönden daha iyi şartlarda çalışmanın iyi geleceğini düşünerek 8. yıl sonunda istifa ettim. Bu şartların değişebileceğini düşünerek tabi. Sonuçta okul var okul var. Şuan eğitim teknolojileri Uzmanı olarak çalışıyorum bir vakıf okulunda. Öğretmen eğitimleri, teknoloji entegrasyonu vb. :)

grandmasterb' Alıntı:
Herkese Merhabalar,

2014 yılında öğretmenlikten istifa ettim. Vize için SGK hizmet dökümü almaya çalıştığımda devlet memuru olarak çalıştığım yılları göremiyorum.

Şimdiden teşekkürler,

Memurluk için http://www.turkiye.gov.tr üzerinden veya sgk nın kendi sitesi üzerinden "4C Tescil Kayıt" dökümü alabilirsiniz. 4A ise sigortalı (işçi) gün dökümünüzü verir.

hiboz' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:
Herkese Merhabalar,

Şimdiden teşekkürler,

Memurluk için http://www.turkiye.gov.tr üzerinden veya sgk nın kendi sitesi üzerinden "4C Tescil Kayıt" dökümü alabilirsiniz. 4A ise sigortalı (işçi) gün dökümünüzü verir.

Çok teşekkür ederim. 2006 da atanmıştım. 2009'un 2. ayından itibaren devlet memurluğunda gecen yıllarımı 4c ile alabildim. Özel sektörü ise 4a ile alabildim.
Fakat 2006-2009 arasını göremiyorum. o aralar 4b,4c mevzuları konuşuluyordu.(sözleşmeli değildim normal kadroluydum) Nasıl sorgulamam lazım bilginiz var mı?

grandmasterb' Alıntı:
Çok teşekkür ederim. 2006 da atanmıştım. 2009'un 2. ayından itibaren devlet memurluğunda gecen yıllarımı 4c ile alabildim. Özel sektörü ise 4a ile alabildim.
Fakat 2006-2009 arasını göremiyorum. o aralar 4b,4c mevzuları konuşuluyordu.(sözleşmeli değildim normal kadroluydum) Nasıl sorgulamam lazım bilginiz var mı?

Bilgim yok. Arkadaşın dediği gibi Bimer'e veya Sgk ya dilekçe ile başvurabilirsiniz.

e-devlette memurlar da artık hizmet dökümlerini görebiliyor

SGK Tescil ve Hizmet Dökümü

(4/c) sigortalılarının 2008 yılı Ekim ayından önceki hizmetlerine ait belgeler kağıt ortamında gönderildiğinden, bu hizmetler görüntülenememektedir. Ancak, hizmet kütüklerinin oluşturulmasına yönelik 'HITAP' Hizmet Takip Programına bilgi aktarımı tamamlandığında 2008 yılı Ekim ayı öncesine ait hizmetler de görüntülenebilecektir.

Geri