Ödev Yaprakları

Kodla Büyü

kselici

Site Gezgini
Geçen sene kısmen paylaştığım ödev yaprakları büyük oranda tamamlanmış durumda. Hazırlık ödevlerinden ziyade dersin özetinin evde çıkarılmasını sağlama bakımından sorulara odaklanmıştım. Hazırlık bölümü çarpıcı hale getirilebilir.

Bilişim Teknolojisinin Temelleri :

Temel Elektronik ve Ölçme :

Seçmeli Web Tasarım ve Programlama: (2 ödev)

Programlama Temelleri: (3 ödev)

Ekli dosyalar

• BTT.rar
    BTT.rar
    845.5 KB · Görüntüleme: 488
  • TEÖ.rar
    TEÖ.rar
    1.7 MB · Görüntüleme: 389
  • WTP.rar
    WTP.rar
    26.1 KB · Görüntüleme: 188
  • PT.rar
    PT.rar
    41.6 KB · Görüntüleme: 234
İşini mesleğini önemseyen sizin gibi teknik öğretmen arkadaşları görmek güzel hocam..Ödev yapraklarınızda güzel..

Hocam çok güzel bir çalışma olmuş. Teşekkür ederim. Derslerimde kullanacağım.

ben ortaokuldayım ödev veriyorum sürekli. her sınıfın yarısından fazlası yapıyor. neden yaptıklarını hala anlamadım :lol:

Lisede de ödevin tek faydası iyi öğrencilerin konuyu pekiştirmelerini sağlıyor. Genelde vasat sınıflarda birkaç kişi yapıyor, diğerleri de aynen yazıp, getiriyor. Bu nedenle ödevlerin fazla da faydası olduğunu düşünmediğimden ödev vermeyi sevmiyorum açıkçası.
Paylaştığınız ödevlerden birkaçını inceledim. Açıkçası bir öğrenci olsam bu kadar uzun bir ödevi yapmaz, birinden aynen alırdım. Keşke sorularınızı azaltıp, öğrencinin bilmesi gereken önemli ama minimum konular üzerinde dursaydınız bence öğrenciye de eziyet olmaz diye düşünüyorum.
Emeğiniz için her zaman olduğu gibi teşekkürler, devamını da bekleriz.

Ödev verilmeli ama ödev bence zorunlu tutulmamalıdır.Ancak ödevi yapan öğrencilere ödül olarak sözlü notu verilebilir..

yakuphan' Alıntı:
Lisede de ödevin tek faydası iyi öğrencilerin konuyu pekiştirmelerini sağlıyor. Genelde vasat sınıflarda birkaç kişi yapıyor, diğerleri de aynen yazıp, getiriyor. Bu nedenle ödevlerin fazla da faydası olduğunu düşünmediğimden ödev vermeyi sevmiyorum açıkçası.
Paylaştığınız ödevlerden birkaçını inceledim. Açıkçası bir öğrenci olsam bu kadar uzun bir ödevi yapmaz, birinden aynen alırdım. Keşke sorularınızı azaltıp, öğrencinin bilmesi gereken önemli ama minimum konular üzerinde dursaydınız bence öğrenciye de eziyet olmaz diye düşünüyorum.
Emeğiniz için her zaman olduğu gibi teşekkürler, devamını da bekleriz.

Eleştiri ve teşvikleriniz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar ilk mesajdaki dosyalar güncellendi. Temel Elektronik ve Ölçmede Transistörler konusu hariç tüm ödev yaprakları hazır.

msygn' Alıntı:
elinize sağlık hocam çok faydalı olacak.
İnşallah olur hocam. Öğrencileri de oyuna dahil etmek lazım :)
Bu sene girdiğim yeni derslerin en az ikisi için de yazılı uygulamalı ödev hazırlıyorum hafta hafta. Onları da paylaşırım ilerde inşallah.

Geri