Ölü doğan bebek hastanede mi kalır?

Kodla Büyü

bbozkurt

Aktif Üye
Arkadaşlar bugün bebeğimizin anne karnında öldüğünü öğrendik. Eşim memlekette idi. Bebeği aldılar az önce. sabah yanlarında olacağım ama az önce aradılar bebeğe hastane el koymuş vermiyorlarmış. araştırdım bişey bulamadım böyle bir hakları var mı? bununla ilgili kanun yasa vs. var mı acaba.. Bilgisi olanlar varsa yazarlarsa sevinirim.

Hocam gecmis olsun, bebek ne kadarlikti, eger daha 2 ayi gecmemisse genelde hastanede tahlil falan yapiolar nedenini bulmak icin zaten 100 gram falan bisey olur, son zamanlarda ilk hamileliklerin cogunda goruluyor,tanidigim bicok kisi yasadi, yedigimiz ya da yemek zorunda kaldigimiz dogal olmayan gidalardan diye dusunuyorum

5 aylıktı hocam.. yediklerimize de baya baya dikkat ettiik. bebeği alırken parça parça almışlar anneye zarar vermesin diye. vermiyorlarmış..

bende 5 ay önce berfinimi gömmüştüm yine 5 aylıktı allah rahmet eylesin.
bebeğe el koyma diye bir olay yok hocam siz izin vermediğiniz müddetçe bebek üzerinde araştırma yapamazlar bebeği ölüm belgesi ile alıp mezara gömebilirsiniz. allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.

Hocam gerçekten çok üzüldüm, ayrıca hastasıyız dede nickli hocam sizin için de çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, emin olun onlar şimdi Cennette. İnşallah size de şefaatçi olacaklardır. Kendi kızımı düşündüm bir an......

Allah'a şükürler olsun sağlıklı sıhhatli şu an, yüce Allah size ve herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

AKADEMİA' Alıntı:
Hocam gerçekten çok üzüldüm, ayrıca hastasıyız dede nickli hocam sizin için de çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, emin olun onlar şimdi Cennette. İnşallah size de şefaatçi olacaklardır. Kendi kızımı düşündüm bir an......

Allah'a şükürler olsun sağlıklı sıhhatli şu an, yüce Allah size ve herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
arkadaşlar ben yandım kimse yanmasın;
eşimin gebeliği 4,5 aylık olduğunda 4 boyutlu ultrasona girdik başında büyüme ve sırtında açıklık ve balon gibi şişlik vardı, doktor folik asit eksikliğine bağlı omuriliği kapanmamış(spina bifida) bu yüzden başta su birikmesi(hidrosefali) oluyor dedi, spina bifidadan dolayı ömür boyu yürüyemeyecek tuvalet ihtiyacını gideremeyecekti, hidrosefaliden dolayı beyin gelişmemiş beyincik oluşmamış, yani çok yüksek olasılık zeka,,konuşma, hareket edememe vb problemleride oluşacaktı, ancak kalbi atıyordu, çok çok üzülerek bebeği aldırdık, şu an olsa yine aldırırdım ama çok büyük utanç ve vijdan azabı duyuyorum, 2 gün sonra mezarına gideceğiz, hem utanarak hem üzülerek hemde vijdan azabı ile gidiyorum, allahtanda kızımdanda af diliyorum.
arkadaşlar evet herşey kader kısmet ama yinede tedbirinizi alın, aklınızda bulunsun yeni evlenenler veya evli olup çocuk düşünenler en az 3 ay öncede folik asit takviyesine başlamaları gerekiyor tabi bayanlar alcak folio denen ilaçtan hergün 1 adet almanız yeterli.

http://www.spinabifida.org.tr/?id=16

Geri