Ömer Dinçer’in fezlekesi varmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yuca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.kamudanhaber.com/egitim/baso ... 16371.html

Uğur Dündar bakan hakkında yüz kızartıcı suçlardan fezleke bulunduğuna dikkat çekti.

Eğer dokunulmazlıklar kaldırılırsa yüz kızartıcı suç işlediği iddiasıyla hakim karşısına çıkacak olan Bakan Dinçer’in intihalciliği yani bilimsel aşırmacılık yaptığının kesinleştiğinin de altını çiziyor.

kimseden tepki gelmedi paylaşılmış mıydı yoksa umursanmadı mı

Ömer Dinçerden nefret ediyorum ama insanları iftiralarıyla tehditleriyle yıllarca yanıltmış kandırmış olan, arena programlarında ne düzenbazlıklar çevirdiği ispatlanmış olan, gerçek habercilik adı altında nice yalanlara imza atmış olan Uğur Dündarın ismi bu haberde geçtiği için daha doğrusu haberi o yazdığı için hiç bakmaya inanmaya bile değmez. o yüzden umursanmamıştır...

format_01' Alıntı:
Ömer Dinçerden nefret ediyorum ama insanları iftiralarıyla tehditleriyle yıllarca yanıltmış kandırmış olan, arena programlarında ne düzenbazlıklar çevirdiği ispatlanmış olan, gerçek habercilik adı altında nice yalanlara imza atmış olan Uğur Dündarın ismi bu haberde geçtiği için daha doğrusu haberi o yazdığı için hiç bakmaya inanmaya bile değmez. o yüzden umursanmamıştır...

Ağzına sağlık hocam. Şimdi senin yorumuna benze bi yorum yazacaktım sen önce davranmışsın. Tamam bakanı kılım kadar sevmiyorum ama Uğur Dündar ne halt olduğunu bilmeyen yok.. :alkis: :alkis: :alkis:

Mil­li Eği­tim Ba­ka­nı Ömer Din­çe­r’­in sah­te bel­ge dü­zen­le­mek, iha­le­ye fe­sat ka­rış­tır­mak ve ka­ra pa­ray­la il­gi­li fez­le­ke­le­ri, Mec­li­s’­te do­ku­nul­maz­lı­ğı­nın kal­dı­rıl­ma­sı­nı bek­li­yor.

yakışır benim ülkeme.

BBNET
Geri