Ömer Dinçer'le konuştum tabletler ihale edilmiş..

Kodla Büyü

coolbilgisayarci

Aktif Üye
Değerli arkadaşlar Erzurum'a Bakan gelmişti Valilikte yapılan toplantıya katıldım. Tablet konusu dile geldi ve tablet ihalesininde tamamlandığını ve bu sene içerisinde dağıtımının gerçekleşeceğini söyledi, detaylar hakkında bilgi vermedi..

Toplantının temel konusu Eğitim Kampüsleri projesiydi. Belki bilginiz daha önceden vardır her şehirde tüm liseler bir araya getirilerek kampüs şekline sokuluyor, içerisinde spor kompleksleri, kültür ve teknoloji merkezleriyle 2015'e kadar bitirilecek bir projeymiş zaten bende bu konuyla ilgili Erzurum İl Müdürlüğünde İnşaat ve Yatırım Planlamada görevlendirme çalışıyorum.

Bizim okula gelen vestel servisi ile görüştüğümde ihaleyi Vestelin aldığını ve ocak ayı gibi dağıtımların başlayacağını öğrendim.. onlara yazı gelmiş ama daha cihazlar gelmemiş. Ayrıca vestel i-phone ve i-pad e benzer cihazlar da üretecekmiş, Ves-Phone, Ves-Pad gibi...

49000 tane tablet pilot okullara dağıtılacak diye biliyorum..hatta okul listeside yayınlanmıştı..her ilden ortalama 2-3 okul vardı

tcoalngsau' Alıntı:
49000 tane tablet pilot okullara dağıtılacak diye biliyorum..hatta okul listeside yayınlanmıştı..her ilden ortalama 2-3 okul vardı

okul listesini paylaşabilirmisiniz hocam? geçen gün bizede geldi vestel yetkilileri üretime yeni başladık dediler...

2023'ü bekleyin arkadaşlar. tabletler kitaptan ucuz olduğunda dağıtacaklar.

Geri