Ön Yükleme Yaparken Bilgisayar Neden Kapanıyor?

Kodla Büyü

El-Aziz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Laboratuvardaki bilgisayarlara imaj atmıştım. Bir tanesi içerisindeki işletim sistemini yüklerken kapanıyor. Yüklerken kapanmazsa açıldıktan sonra 10 dk içerisinde kapanıyor. Tekrar imaj attım sorun devam etti. Güç kaynağı, hdd, ram değiştirdim, windowsu cd' den kurdum. Bir kere kapandı. Yeniden açtım defalarca, tekrar kapanmadı. İmaj atmak için acronis ile başlattım, acronis yüklenirken tekrar kapandı. Sizce problemin kaynağı nedir arkadaşlar?

arcboto' Alıntı:
Bir tek işlemciyi ve anakartı değiştirmemişsin büyük ihtimal onlardan :)
Sanırım bilgisayarı komple değiştirirsem sorun ortadan kalkacaktır :D
Gidip de yan masadaki bilgisayarı oraya takayım bakalım yine kapanacak mı :lol:

hocam imaj için sürekli aynı imaj dosyasını birçok bilgisayarda kullanıyorsanız bir süre sonra cd hata verebiliyor.format cd lerinde de bu oluyor. bence imaj dosyanız bozulmuş olabilir.yeniden imaj alabilirsiniz. ya da bu sorun sadece bir bilgisayarda oluyorsa o bilgisayara normal format atın.
eğer bu sorun imajdan önce de yaşandıysa güç kaynağında sıkıntı vardır.güç kablosunu kontrol edin.bazen kasanın içinde güç kaynağının kablosu gevşemiş olabiliyor.

neleri denediniz de hala sonuç alamadınız, onları yazarsanız belki size daha iyi yardımcı olabiliriz hocam

Geri