Önce Bilgisayar Öğretmeni'ydik.

Kodla Büyü

canegemen

Aktif Üye
Önce bilgisayar öğretmeni'ydik,
Sonra bilişim teknolojileri öğretmeni olduk,
Bazı bazı bilgisayarcı olduk ve müdürlerin "seni boş yere mi işe aldık" sözlerine maruz kaldık,
Bir ara boş zamanlarında sınav fotokopilerini çoğaltan adam olduk,
En son formatör olduk...bol bol format attık durduk
Şimdi de okullara hayat veren kan damarı olacakmışız,
Gece bekçiliği yapıp nerde akşam orda sabah yapacakmışız vesselam...

okullara hayat veren olmamız çok iyimser bir tahmin. B planlarınızı hazırlayın.

hiç bir kuvvet beni bekçi mekçi yapamaz. gitmem, durmam, bana ne yapıyorlarsa da yapsınlar. hiç umurumda bile değil.

rsboun' Alıntı:
hiç bir kuvvet beni bekçi mekçi yapamaz. gitmem, durmam, bana ne yapıyorlarsa da yapsınlar. hiç umurumda bile değil.

ek ders kuvveti yaptıramazsa hiç bir kuvvet yaptıramaz. :)

Velevki öle bişey oldu:

1.Sendikadan istifa (tükürüklü bir dilekçe ile)
2.Verilmeye çalışılacak hertürlü görevlendirmelere karşı direniş,kabul etmeme, her türlü yola başvurma
3.BT konusunda verdiğim tüm destekler 0'a hatta eksilere inecek...
4.Tüm okul sitelerim aaa nolmuş bunlara virüs bulaşmış,tühh gördünmü, bak sen olacak

erol taş gülüşü (ama gayet ciddii)

ortmenim' Alıntı:
Velevki öle bişey oldu:

1.Sendikadan istifa (tükürüklü bir dilekçe ile)
2.Verilmeye çalışılacak hertürlü görevlendirmelere karşı direniş,kabul etmeme, her türlü yola başvurma
3.BT konusunda verdiğim tüm destekler 0'a hatta eksilere inecek...
4.Tüm okul sitelerim aaa nolmuş bunlara virüs bulaşmış,tühh gördünmü, bak sen olacak

erol taş gülüşü (ama gayet ciddii)

bu dediklerinizi hemen hemen yaptım. okul sitesinide baştan savdım, güncellemedim onlar ısrarla söylemedikçe..
hiç bir görev kabul etmedim, formatörlükte dahil.
sendikadan tükürüksüz istifa ettim. :D
bt konusunda bişey sorulunca formatör öğretmen bilir ben bilmem dedim.

şuan bişey olduğu yok

İşlerine gelince teknoloji kölesi, bt sınıfı bekçisi oluyoruz, işlerine gelmeyince de bilişim teknolojileri öğretmenlerine gerek yok . Fatih projesi ile ilgili bir sunu vardı orda da bilişim liderleri olarak tanımlıyorlardı hatta bizi.. biz ne lider ne köle "öğretmen" olmak istiyoruz. çok şey mi istiyoruz acaba?

rsboun' Alıntı:
yapacaksın derlerse eşşek gibi yapacaz güzel kardeşim. itiraz etmeye gücümüzmü var eylemin e sini duyunca kaçacak yer arıyorken bize herşeyi yaptırır bunlar. ha tüm öğretmenlere derseler orada bir kıyamet kopar o ayrı ama bt öğrt. ne görev verilirse bizden gık çıkmaz.

kendimizi bu duruma yine kendimiz düşürdük arkadaşlar boşuna kimseye beddua etmeyelim.

eee desenize seneye bu postları bu saatte okuldan atarız ama o sıra bilgisayarbilişimde yasak site kapsamında olmuştur

üç maymun' Alıntı:
rsboun' Alıntı:
yapacaksın derlerse eşşek gibi yapacaz güzel kardeşim. itiraz etmeye gücümüzmü var eylemin e sini duyunca kaçacak yer arıyorken bize herşeyi yaptırır bunlar. ha tüm öğretmenlere derseler orada bir kıyamet kopar o ayrı ama bt öğrt. ne görev verilirse bizden gık çıkmaz.

genelleme yapmayalım bence. meslekten mi atacaklar? atsınlar. kimi attılar ki? ben yapmam. zaten 8-5 labı açık tutuyorum. 5 dedin mi beni tutamazlar. yasal değil ki zaten, memurun çalışma saatlerine aykırı.

ek ders olduğu için zaten gönüllülerin olacağını düşünüyorum. onlara bir şey diyemem.

rsboun' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
rsboun' Alıntı:

genelleme yapmayalım bence. meslekten mi atacaklar? atsınlar. kimi attılar ki? ben yapmam. zaten 8-5 labı açık tutuyorum. 5 dedin mi beni tutamazlar. yasal değil ki zaten, memurun çalışma saatlerine aykırı.

ek ders olduğu için zaten gönüllülerin olacağını düşünüyorum. onlara bir şey diyemem.
memurun çalışma saatlerini değiştirmek veya sadece bt öğretmeninin çalışma saatlerini değiştirmek bunların kaç saatini alır sence işlerine gelen maddeleri bir gecede 5 dk içinde değiştirirlerde kimsenin ruhu duymaz sayın hocam. e bizde de itiraz edecek eylem yapacak ruh yok ya istifa edeceksin o da bu işzizlik şartlarında çok zor. o zaman verilen görevi yapacağız. hala ben yapmam diyorsan aç devlet memurları kanun, yönetmeliklerini emre itaatsizliği bir gözden geçir. sonra gel buradan hala ben yapmam de.

üç maymun' Alıntı:
rsboun' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
rsboun' Alıntı:

memurun çalışma saatlerini değiştirmek veya sadece bt öğretmeninin çalışma saatlerini değiştirmek bunların kaç saatini alır sence işlerine gelen maddeleri bir gecede 5 dk içinde değiştirirlerde kimsenin ruhu duymaz sayın hocam. e bizde de itiraz edecek eylem yapacak ruh yok ya istifa edeceksin o da bu işzizlik şartlarında çok zor. o zaman verilen görevi yapacağız. hala ben yapmam diyorsan aç devlet memurları kanun, yönetmeliklerini emre itaatsizliği bir gözden geçir. sonra gel buradan hala ben yapmam de.

hocam yaşadığım stresten sonra inan ki istifa da edebilirim artık. zaten böyle bir durumu herkes kabullenir de boyun eğerse zaten benim bu camiada olmamın anlamı kalmaz.

Geri