ÖNEMLİ ACİL YARDIM İMJ DVD

Kodla Büyü

crazyman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar exper image dvd rom elimde yükleme yaparken ilk dvd calışıyor 2.de devem ediyorum 3.cüde output error file to the following location A:\ghoster.txt OK CANCEL SONRA OK desemde yukleme olmuyor yardım edebilirmisiniz?

bios pilini çıkartıp bekleyip geri taktığında şifreyi sıfırlaması gerekir

crazyman' Alıntı:
setup şifresiu bilinmiyorsa setup nasıl girilir?

bunun kaynağı çizik dvd kanımca.

crazyman' Alıntı:
arkadaşlar exper image dvd rom elimde yükleme yaparken ilk dvd calışıyor 2.de devem ediyorum 3.cüde output error file to the following location A:\ghoster.txt OK CANCEL SONRA OK desemde yukleme olmuyor yardım edebilirmisiniz?

bu dvd ile diğer pcye yukledim hocam dvd de sorun yok hdd ile proplem olabilir mi biraz araştırdım ama cözum bulumu şimdilik

çok saçma ama belki 2-3 defa denedim sonra kasa guç kapattım tekrar yukledim şimdi yüklendi oh be;)

valla hocam o imajlarla urasmamak için, toptan format attım pclere, sonra hepsinin ayrı ayrı yedeğini aldım. şimdi hiç kafam ağrımıyo. tabi başta biraz zaman aldı :roll:

moatli' Alıntı:
bios pilini çıkartıp bekleyip geri taktığında şifreyi sıfırlaması gerekir

crazyman' Alıntı:
setup şifresiu bilinmiyorsa setup nasıl girilir?

bunun kaynağı çizik dvd kanımca.

crazyman' Alıntı:
:alkis: :+1:

Geri