ilgilenmeleri lazım ders programındaki tüm dersler diyorlar bizim ders yok. İl-ilçe arıyoruz sorunu çözmüyorlardenizlerb' Alıntı:bakanlığa bildirsek bu saatten sonra ilgilenirler mi acaba?
hocam idare dersi bulamadığı için seçememiş. yani listede dersimiz yokmuş.bilgisayarhocam' Alıntı:Listede olmaması gibi bir durum yok arkadaşlar, idare seçmediği için görünmüyor ve siz de tercih yapamadınız bu durumda. İdareye ders seçimi zamanında bildirseydiniz keşke. ders belirleme bitti, öğretmen tercihleri bitti sıra öğrenci tercihlerine geldi. süreç çok ilerledi bu saatten sonra zor gibi.
Ayrıca geçen sene kurs açan bazı BTR arkadaşla idare size kurs ücreti verilmiyor demiş arkadaşlar bırakmak zorunda kalmış ve mağdur olmuşlar. Lütfen duyarlı olun, okulun işine bakmaktan kendi özlük haklarımızı takip edemez olduk araştırın danışın.
--> Bölge zümresi ya da ilçe zümresi olarak whatsapp grubu kurabilir ve bu tür durumlarda iletişime geçebilirsiniz. bizim okul ve bölge grubumuz var ve faydası çok oluyor.
Ortaokullara açıktı Hocam. Biz bir kaç arkadaş için ekleme bile yaptık.sutura' Alıntı:ben idari panelden baktim ders yoktu milli egitimi aradik bakanlik acmiyo dediler
Benim durumumda ayynen bu hocam.denizlerb' Alıntı:hocam bizim müdür de "listede göremedik, o yüzden seçemedik" dedi. ama ilçedeki bazı okullar seçmiş. yine olan bize oldu.
Hocam,rock' Alıntı:Benim durumumda ayynen bu hocam.denizlerb' Alıntı:hocam bizim müdür de "listede göremedik, o yüzden seçemedik" dedi. ama ilçedeki bazı okullar seçmiş. yine olan bize oldu.
Yok mu bizden biri sesimizi duyacak.
En azından şunun net cevabını bilen varmı; okullara ders ekleme ekranını il mi, ilçe mi açıyor, yoksa sadece bakanlık mı açabiliyor?
Ortaokul...