İlçemizde BTR görevlendirilmesi için BT öğretmenlerinden 3 okul seçmeleri istendi.İlçede tercih edebilecek 4 BT öğretmeniyiz ve hiç kimse doktora ve yüksek lisans yapmamış durumda. Benim hizmet puanımda bu dört kişi içerisinde en yüksek 2. sırada.Beni geçen bir kişi var yani. 4 BT öğretmeni de ilçedeki aynı 2 anadolu lisesini seçiyoruz. İlçe mem aramızda bir tercih yapıp isimlerimizi İl MEM bildirecek ki bizimde görevlendirilmelerimiz olsun. Yenilik ve Eğitim Tek. Genel Müd. nün 16791 sayılı BTR Görevi konulu yazısı 5. maddesinde yazılı olduğu gibi Aynı okulu seçen öğretmenler varsa önce doktora sonra yüksek lisans ardından en yüksek Hizmet Puanına Sahip olanı seçmeleri gerekmez mi? GEREKİR. Fakat ne oluyor? Benim hakkım yenilip, benden daha düşük Hizmet puanı bulunan öğretmen arkadasımın ismini gönderiyorlar.
Yahu;
1-Eğer biz kurallara göre yönetiliyorsak devlet bir karışıklık halinde ne yapılacağını açıklamışsa buna uymamaya hakları var mıdır herhangi birinin?
2-Ben bu yanlışlığı düzeltmek için çabalıycam. Ama hakkımı yiyenlere hakkımı hararm ediyorum.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaslar, lütfen fikirlerinizi paylaşınız.
Yahu;
1-Eğer biz kurallara göre yönetiliyorsak devlet bir karışıklık halinde ne yapılacağını açıklamışsa buna uymamaya hakları var mıdır herhangi birinin?
2-Ben bu yanlışlığı düzeltmek için çabalıycam. Ama hakkımı yiyenlere hakkımı hararm ediyorum.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaslar, lütfen fikirlerinizi paylaşınız.