ÖSYM SONUÇLARI

Kodla Büyü

marasliyim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulun ÖSS sonuçlarını öğrenme şansımız var mı aceba? gerek ösymden gerek e okuldan ben baktım göremedim. yapan var mı aceba

yok hocam.. onceden kimlik no ile goruyordun.. ama gazeteciler kopya olaylarını ortaya cıkarınca artık gorulmuyor:d kopya yı önleme değil öğrenmeme :D

Hocam okul.osym.gov.tr adresine okul da idarecilerde bulunan şifre ile giriş yapınca 2013 sonuçları doğru sayıları ve başarı sıraları liste halinde var. Ordanda excele aktarıp düzenleyebilirsiniz

burdaki kullanıcı kodu ,kullanıcı adı ve şifre kısmı nasıl oluyor hocam. öğrencilerin kaydını yaptığımız aynı kullanıcı adı şifreyle mi mı yoksa başka bir yerden mi ediniyoruz.

e.g' Alıntı:
burdaki kullanıcı kodu ,kullanıcı adı ve şifre kısmı nasıl oluyor hocam. öğrencilerin kaydını yaptığımız aynı kullanıcı adı şifreyle mi mı yoksa başka bir yerden mi ediniyoruz.
Ösym'nin okula vermiş olduğu kullanıcı kodu ve şifre ile yapıyorsunuz. Yanlış bilmiyorsam milli eğitimdeki eğitici formatörlerde yardımcı olabilirler.(Mebbis işlemlerine bakan formatör)

mebbis' Alıntı:
Hocam okul.osym.gov.tr adresine okul da idarecilerde bulunan şifre ile giriş yapınca 2013 sonuçları doğru sayıları ve başarı sıraları liste halinde var. Ordanda excele aktarıp düzenleyebilirsiniz

ben baktığımda 2013 boş gözüküyor herhalde daha atılmadı.(2012 gözüküyor)

Ben aldım hocam kullanıyorum Raporlar kısmında yok Baştaki YGS kısmında var.

Geri