Ösym'nin verdiği bilğisayara format atamıyorum...

Kodla Büyü
Ösym'nin okullara verdiği bilğisayara format atamıyorum,disk korumalı diyor ,sadece c klasörü var müdahale edemiyorum ,d oluşturmaya izin vermiyor.bu sorunun çaresini bilenlerden yardım istiyorum şimdidedn teşekkürler.

Ben CD den başlatarak sorunsuz bişekilde format attım yalnız format atmadan önce driverların yedeğini almak için çok uğraşmıştım çünkü hiç program kuramıyordum veya çalıştırmıyordu.

CD den format atmaya çalışıyorum,kur dosyaları yükleniyor,sadece c bölümü var biçimlendirde izin vermiyor orada kalıyor.diski biçimlendirmeyede izin vermiyor.galiba içindeki bir proğram engelliyor...

Hocam ÖSYM bilgisayarları ile okula gelen Orjinal XP CD sinden yükleyin hallalur. Aynı sorunu ben de yaşadım. DELL marka ÖSYM bilgisyarına format atmak için çok uğraştım, yapamadım. Sonra Orjinal CD lerini buldurdum, sağolsunlar hiç önemsemeden arşive atmışlar tozlu tozlu duruyorlardı. Birkaç CD den oluşan orjinal DELL XP CD ve Anakar, Driver CD vs. Ancak o şekilde rahatça format atıp sistem yükleyebildim.

Arkadaslar bana osym bilgisayarının driver ları gerekli internette bununmuyor olan biri sürücüleri hotfile veya rapid e ekleyemez mi

ösym den bilgisayar mı verildi arkadaşlar? her okula verildi mii?? bizim okula verilmedi de... :shock:

splendor34' Alıntı:
Arkadaslar bana osym bilgisayarının driver ları gerekli internette bununmuyor olan biri sürücüleri hotfile veya rapid e ekleyemez mi

Driver Genious veya benzeri bir program kurarak sürücüleri yedekleyebilirsiniz.

arkadaşlar bu bilgisayarların windows açılışında şifre istiyor , şifreyi bilen var mı?

ösym nin verdiği bilgibayara herhangi bid donanım krulumıyor mu?
illa sistemi yeniden mi kurmak lazım arkadaşlar?
mdr yard. yeni bir yazıcı kurmamız gerekiyorda

Geri