Öylesine Bilgisayar Mühendisliğini Kazandım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan s.alkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

s.alkaya

Aktif Üye
Öylesine girdiğim LYS sınavı sonucu Öylesine yaptığım ek-tercih sonrası Kayseri Erciyes Bilgisayar Mühendisliğini kazanmışım.
Kahramanmaraş'ta ikamet edip burda öğretmen olarak çalışıyorum. Kayıt yaptırıp gidebilirsem Kayseri'ye giderek okumayı düşünüyorum. Zor bir süreç olacak ama inşallah başarabilirim.
Dualarınızı bekliyorum.

Saygılarla...

Vay tebrikler hocam. Simdi siz mühetmen mi olacaksınız? :) allah okuma kolayligi versin inşallah.

öylesine nasıl oldu bu hocam hadi ilk sınav neysede ikinci sınav gayet bilgi soruyor. herhalde siz daha yeni öğretmen oldunuz.tebrikler

evrim0626' Alıntı:
öylesine nasıl oldu bu hocam hadi ilk sınav neysede ikinci sınav gayet bilgi soruyor. herhalde siz daha yeni öğretmen oldunuz.tebrikler

Hocam hemen hemen her yıl ygs öss lys ye giriyordum. Her yıl puan alıyordum ama bu yıl tercih yaptım. Bu son girişim zaten bir daha da girmeyeceğim. :) İnşallah başladığım işi bitirebilirim.

Pamukkale ünv. 18 kadro açılmıştı devam eden öğrenci sayısı 2 hocam. Dışardakiler gelemiyor zaten. bide lisans öğrencileriyle derslere girince çoğu döküldü zaten.

hayırlı olsun.
son senelerde puanlar çok fazla düştü, eskiden 25.000 sıralama ile alan yerler 80.000-100.000'i bile bulmuş, o kadar yani...

Geri