ÖYP den Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne atandım öneri

Kodla Büyü

bilgilisayar

Site Gezgini
Arkadaşlar 2013 Aralık ÖYP yerleştirmelerinde Bilgisayar Mühendisliği bölümüne araştırma görevlisi olarak atandım, BÖTE mezunuyum matematik bölümü çift anadal yaptım, Bilgisayar Mühendisliğinde yüksek lisans yapıyorum,

Bu durumda olan var mı aranızda, BÖTE mezunu ÖYP bilgisayar mühendisliği araştırma görevliliğine atanmış, bu konuda önerilerinizi bekliyorum,

öyp bilgisayar mühendisliğini kazanan alixsaglam var ama sanırım uzun zamandır girmiyor buralara. member65.html

matematik çift anadaldan dolayı alan değişikliği hakkınız var mı? düşünüyor musunuz?

bilgilisayar' Alıntı:
Arkadaşlar 2013 Aralık ÖYP yerleştirmelerinde Bilgisayar Mühendisliği bölümüne araştırma görevlisi olarak atandım, BÖTE mezunuyum matematik bölümü çift anadal yaptım, Bilgisayar Mühendisliğinde yüksek lisans yapıyorum,

Bu durumda olan var mı aranızda, BÖTE mezunu ÖYP bilgisayar mühendisliği araştırma görevliliğine atanmış, bu konuda önerilerinizi bekliyorum,
öncelikle hayırlı olsun hocam. çift anadalı nasıl yaptınız benimde matematiğe geçme şansım olsa 1 sn düşünmezdim doğrusu. sizin için hayırlısı olur inşallah

Geri