ÖZÜR DURUMU KONYA İSTEYECEK ARKADAŞLAR..

Kodla Büyü

aytekincan07

Aktif Üye
BU YAZ ÖZÜR DURUMUNDAN KONYAYI İSTEYECEK ARKADAŞLAR TAHMİNİ PUANLARINIZI VE TEF YA DA BÖTE MEZUNİYETİNİZİ YAZAR MISINIZ?

55 PUAN TEF

seyma' Alıntı:
135 böte.. Meram karatay selçuklu isteyeceğim.

hocam ilk 3-4 tercihiniz ne olur acaba oraları yazmıyalım olü tercih olmasın. Bide bizler ilkokul yazabiliyormuyuz orada dersimiz yokta ama selçuklu ilçesinde baya bir ilkokul açılmış?bunu mem'e soran varmı acaba?

akdenizkanki' Alıntı:
seyma' Alıntı:

hocam ilk 3-4 tercihiniz ne olur acaba oraları yazmıyalım olü tercih olmasın. Bide bizler ilkokul yazabiliyormuyuz orada dersimiz yokta ama selçuklu ilçesinde baya bir ilkokul açılmış?bunu mem'e soran varmı acaba?
Hocam norm açıldığına göre yazabilirsiniz, kademeli geçişten dolayı bu yıl 7 ve 8. sınıflar hala var ilkokullarda dolayısıyla ders te var ama 1 yıl sonra norm fazlası olacağınız kesin.

akdenizkanki' Alıntı:
seyma' Alıntı:

meram yazacağım galiba, yarın okullara bakıp net kararımızı vereceğiz inş. ona göre yazarız, benim bildiğim mümtaz koru ortaokul olarak görünüyo tercih sayfasında, ama orası imamhatip olmuş, mümtaz koru ortaokul olarak yazabviliyoruz ama seneye büyük ihtimal norm fazlası oluruz, ilkokullarda öyle..

Genelde hep Meram ve Selçuklu öncelikli tercih ediliyor fakat Karatayda çok iyi okullar açılmış bence Karatay da değerlendirilmeli.Gerek ulaşım gerekse öğrenci profili açısından Karatayda ki bi çok okul Meram ve Selçukluda açılan okullardan çok daha iyi. Karataya ön yargılı yaklaşmayın son yıllarda çok gelişti :))

53 puan tef.Selçuklu yazmayı düşünüyorum ama hep ilkokul açılmış.Seneye kesin norm fazlasıyım. O yüzden sarayönü kadınhanınıda yazmayı düşünüyorum.

Sarayönü kadınhanı yazamıyoruz ki, sadece merkez ilçeler yazılabiliyo.. Ben mi yanlış biliyorum..

tercih formuna sarayönünden bir okulun kurum kodunu yazdım okul ismi sorunsuz bir şekilde çıktı.İstediğimiz yeri yazabiliriz diye biliyorum bende...

ben de tam onları soracaktım, halk eğitim merkezlerinn yerleri çok merkezi. Ama sonradan vazgeçip tercihlerimi yaptım.. İlk tercihim karatay belediyesi imam hatip ortaokulu, 2. Yaşar Doğu ortaokulu, 3. Meram İsmail Adileavcan imam hatip ortaokulu, 4. Kozağaç ortaokulu 5.Fetihkent İmamhatip ortaokulu sonra da halk eğitim merkezlerini yazdım. İnş. hepimiz için hayırlısı olur..

seyma hocam 26.tercihi yaptınız mı acaba? 26.tercihte tekrar bir tercih penceresi açılacak mı yoksa kura yöntemiylemi atama yapacaklar?

orası ortaokul görünüyor, ama immahatip olmuş, ortaokul kısmı kapatılmış, gidersek büyük ihtimalnorm fazlası olacağız..

Geri