ÖZÜR GRUBU ATAMA İÇİN YARIM

Kodla Büyü

evrensel38

Site Gezgini
Arkadaşlar benim eşim urfada.Agustosdaki özür grubu atamalarında başvurarken urfaya agustosta gitmem lazım mı? İnternette başvuru yetiyomu.Ben sadece başvuruyu soruyorum.

Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim özür grubu başvurusunu internetten yaptıktan sonra urfa ya gidip onaylatma gibi bi durum var mı

Hayır hocam ya sen Urfa'da çalışmıyorsan gitmene gerek yok tabi ki kendi okulundaki işler de idare ile alakalı isterlerse sonradan imza atman gereken yerlere imza attırabilirler ilişik kesmeye giderken

Hocam urfaya niye gittcen ben anlamadım neyi onaylatcan benim bildiğim şuan hangi okuldaysan orası onaylar oda yaptığın tercihlerini

Arkadaşlar ben malatyadayım eşim urfada o malatya için başvuracak.internetten başvurudan sonra eşimin urfaya gidip onu onaylatmam lazımmı diye soruyorum

evet ama herhangi arkadaşı onun yerine imza işini halletsin versin müdüre çıktıyı müdürde onaylar

evrensel38' Alıntı:
Arkadaşlar ben malatyadayım eşim urfada o malatya için başvuracak.internetten başvurudan sonra eşimin urfaya gidip onu onaylatmam lazımmı diye soruyorum
başvuruda gitmen gerekiyor hocam önce internetten başvuruyorsun sonra okula belgeleri verip taratıp mebbise yükleniyor eşin ve müdür imzaladıktan sonra önce ilçe mem sonra il mem imzalıyor. buradan birisinin hem belgeleri hem imzayı halletmesi için vekalet verip gelsin gitmeden

Geri