Sayın hocam, 1. Aşamada başvuru yapıyorsunuz, 2. Aşamada boş norm olan ve ilk Aşamada başvuru yapıp yerleri muhtemel boşalacak okullar arasında tercih yapıyorsunuz. 2 ayrı atama olmuyor yaz dönemi özür grubu atamaları içinesesra' Alıntı:Hocam, özür grubu 1. ve 2. aşamalardan ben 2 defa başvuru yapılabileceğini anladım ama, yanılıyor muyum
Anladığım kadarıyla eşiniz önümüzdeki eş durumu atamasında sizin yanınıza gelecek, eğer dediğiniz gibi farklı ilçeye atanırsa bir sonraki özür grubu atamalarında (yapılırsa şubatta) siz yada eşiniz birbirinizin yanına tayin isteyebilirsinizesesra' Alıntı:Arkadaşlar, benim il dışı tayinlerde atamam yapıldı. Eşim, eş durumundan farklı bir ilçeye atanırsa 2. özür grubuna ben başvuru yapabiliyor muyum, bilgisi olan var mı?
masterkartall' Alıntı:"Büyükşehir statüsündeki illerde görev yapan öğretmenler, eşlerinin görev yaptıkları ilçe ile Adres Kayıt Sistemine (AKS) kayıtlı ikametgâhlarının bulunduğu ilçedeki eğitim kurumlarını tercih edebilecektir" arkadaşlar bu cümleden bulunduğumuz ilçede eş durumundan farklı okula başvuru yapabiliriz anlamı çıkıyor mu sizce ?
İlimiz büyükşehir eşim ve ben aynı ilçedeyiz ama ben köyünde, yeni seçimlerle köyler de büyükşehire bağlandı.. Siz ne anlıyorsunuz ?