LionKing' Alıntı:Saat 22:00 ve 6:00 arası içkinin yasak olduğu ülkeler bakınız: örnek ispanya ve izlanda... millet yıllardır zulüm gördü inançları yüzünden nereyi yaktı nereyi yıktı... arkadaşım nolur biraz vicdanlı olun.... herkesin istekleri dikkate alınmalı değer verilmeli akp ye oy vermemiş biri olarak söylyorum meşru hükümet encak sandıkla gider... halkın iradesi de bu yöne tecelli eder isteyen istediği partiye oy verir...
vediban' Alıntı:Ben hayret ediyorum. Alkol gibi bu kadar pis bir şeyi bu kadar savunuyorlar. Sadece nefislerini düşünüyorlar. Kendi hatalarını görmedikleri gibi bir de polislere laf atıyorlar.
namaldish' Alıntı:vediban' Alıntı:Ben hayret ediyorum. Alkol gibi bu kadar pis bir şeyi bu kadar savunuyorlar. Sadece nefislerini düşünüyorlar. Kendi hatalarını görmedikleri gibi bir de polislere laf atıyorlar.
siz hala alkolü savunuyoruz mu sanıyorsunuz? Biz özgürlüğü savunuyoruz. Lütfen yazının devamını linkten okuyun.
vediban' Alıntı:LionKing' Alıntı:Saat 22:00 ve 6:00 arası içkinin yasak olduğu ülkeler bakınız: örnek ispanya ve izlanda... millet yıllardır zulüm gördü inançları yüzünden nereyi yaktı nereyi yıktı... arkadaşım nolur biraz vicdanlı olun.... herkesin istekleri dikkate alınmalı değer verilmeli akp ye oy vermemiş biri olarak söylyorum meşru hükümet encak sandıkla gider... halkın iradesi de bu yöne tecelli eder isteyen istediği partiye oy verir...
Ben hayret ediyorum. Alkol gibi bu kadar pis bir şeyi bu kadar savunuyorlar. Sadece nefislerini düşünüyorlar. Kendi hatalarını görmedikleri gibi bir de polislere laf atıyorlar.
Ya hocam el insaf, geçende bir milletvekili polisin annesine küfretti. Bunu bir milletvekili yaparsa halk neler yapıyordur siz düşünün. Onlar da insan. robot değil ki. Eylemciler 20 milyon tl zarar vermesine demokrosi diyorlar, polisin aşırı tahrikten kaynaklanan yanlış haraketlerini çok dehşet biçimde eleştiriyorlar. Bunu anlamakta zorlanıyorum açıkcası..
Allah ıslah etsin cümlemizi. Ne diyeyim..
mustafatoker' Alıntı:bunların hepsi hikaye bu bir hükümetin lehine yapılmış bir organizasyondu malesef o da başarılı oldu. hükümet hızlı bir oaranla oy kaybederken birşeylerin yapılması gerekiyordu. hükümet oyunu milletten değil chp üzerinden kazamaya devam etmek için kurulmuş bu tuzağa vhp düşmüştür. tıpkı orduya yapılan ergenekon tuzağı gibi bu olayların sonunda hükümet dahada güçlenecek chp ise yaralarını sarmaya çalışacaktır. hükümete en çok yardımıda kck yapmıştır. bu işi tasarlayanlar aslında kck nın bizzat olaya karışmasıyla olaylar çığırından çıkmıştır. ama kimse kck yı suçlamıyor sizce neden?
rasim535' Alıntı:mustafatoker' Alıntı:bunların hepsi hikaye bu bir hükümetin lehine yapılmış bir organizasyondu malesef o da başarılı oldu. hükümet hızlı bir oaranla oy kaybederken birşeylerin yapılması gerekiyordu. hükümet oyunu milletten değil chp üzerinden kazamaya devam etmek için kurulmuş bu tuzağa vhp düşmüştür. tıpkı orduya yapılan ergenekon tuzağı gibi bu olayların sonunda hükümet dahada güçlenecek chp ise yaralarını sarmaya çalışacaktır. hükümete en çok yardımıda kck yapmıştır. bu işi tasarlayanlar aslında kck nın bizzat olaya karışmasıyla olaylar çığırından çıkmıştır. ama kimse kck yı suçlamıyor sizce neden?
Senaryoya bak be...