Özür Grubu Bilgileri Telefon ve E-Posta

Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar eş durumu bilgileri kısmına tayin isteyen kişi kendi telefon numarasını mı yazacak yoksa eşinin numarasını mı yazacak? Forumda arattım her kafadan bir ses çıkmış. Doğrusu nedir, siz ne yaptınız, adam gibi bir form hazırlamıyor meb. Sinir oldum. Ne bileyim şöyle bir yardım butonu(?) filan olur...

Benim anladığım kendi telefon ve mail adresin hocam. Çünkü devamında eşin çalıştığı adres diyor. Orada eşimin iş adresi yazıyor. Bu durumda form bana göre hazırlanmış demektir.
Ayrıca ha senin ha eşinin telefon ve maili ne fark eder ki?

Evet eşinin olmalı hatta o hat eşinin adı üstüne kayıt olmalıymış yoksa eş durumu tayını yapılmıyormuş! böyle bir cevap olabilirmi:D her şeye takılmayın arkadaşlar ne farkedecek ya eşininn telofunu olsa kendi telefonu olsa ne olur :)

muratur' Alıntı:
Evet eşinin olmalı hatta o hat eşinin adı üstüne kayıt olmalıymış yoksa eş durumu tayını yapılmıyormuş! böyle bir cevap olabilirmi:D her şeye takılmayın arkadaşlar ne farkedecek ya eşininn telofunu olsa kendi telefonu olsa ne olur :)
:+1:

başvuru ekranın da çıktı alınız yazıyordu. Ben başvurudan sonra böyle bir buton göremedim. Yoksa ben hayal mi gördüm?
Bilgisi olan var mı acaba? Çıktı felan alamadım ben :o

Geri