Özür Grubu Onaylanmayan Var mı hala?

Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugün eş özründe son gün ve eşimin başvurusunu önce okul, sonra ilçe mem onayladı fakat gaziantep il mem hala onay bekliyor yazıyor. Saat 18:30. Bu saatten sonra nasıl onaylayacaklar. Gaziantep'te olup da onaylanmayan var mı hala? Ya da başka illerde?

Arkadaşlar yok mu aranızda hala onay bekleyen. Bir biz mi kaldık nedir?

Mesai saatleri içerisinde onaylamayan sonrasında zor onaylar. İl MEM aradınız mı?

Galiba onaylandı. Eş bilgilerinin hemen altında Tercihleriniz diye bir bölüm geldi. Tabi hepsi pasif kutucuklar.

Benim de 5e kadar il onaylamamıştı, gidip söylediğimde bugün içerisinde yapacaklarını, tüm sorumluluğun zaten artık onlarda olduğunu söylediler. Şimdi girip baktığımdaysa ekranda hiçbişey göremiyorum, ne onaylandı yazıları, ne doldurduğum bölümler.. Bu onaylandı anlamına mı geliyor ki :/

gltnkrtl' Alıntı:
Benim de 5e kadar il onaylamamıştı, gidip söylediğimde bugün içerisinde yapacaklarını, tüm sorumluluğun zaten artık onlarda olduğunu söylediler. Şimdi girip baktığımdaysa ekranda hiçbişey göremiyorum, ne onaylandı yazıları, ne doldurduğum bölümler.. Bu onaylandı anlamına mı geliyor ki :/
Ben de de aynı durum var sayfada hiç bir şey yok sadece benim bilgilerim..

Eğer sistem kapandıysa, ilin onay verip vermediğini nasıl öğreneceğiz şimdi :cry:

Hocam telaş etmeyin bence. Çünkü onay bekleyenler onaylanmadan sistemi kapatmazlar. Böyle durumlarda zaten başvuru süresini uzatıyolar. Demek ki herkesin onayı yapıldı ve sistem kapatıldı.

benim sayfada da aynı durum var eşimin bilgilerini doldurmuştum, okulun onayı, ilçe milli eğitimin onayı vardı, şimdi girip baktım bilgileri girdiğim yerler bomboş, ilk sayfaya girdiğim gibi duruyor.

Geri