Özür grubu tayinlerinde meslek lisesi görünüyor?..

Kodla Büyü

uyelik269

Aktif Üye
Arkadaşlar böte mezunuyum, özür grubu tayinlerinde 2 tane meslek lisesi görünüyor. Bu okulların görünmesi normal mi? Mevzuatta bir değişiklik mi var? Daha önceki yıllarda da bu okullar böte mezunlarına görünüyor muydu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Not : Konu böte - tef tartışmasına dönmezse sevinirim.

Tef mezunuyum. 12 sene Çpl de çalıştım. Bilişim alanı olduğu için meslek lisesi olarak geçiyordu.

hocam izmirden açılan okulları görebiliyorsan yazabilir misin zahmet olmaz ise ?

ÇPL değil arkadaşlar ;

ALTIEYLÜL-Kurtdereli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
KARESİ-Hacıilbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

hocam TEF liyim yazabiliyorsanız hiç kaçırmadan yazın ama yerinizde olsam memi bi arar sorardım. Aynı durum bir kaç sene öncede yaşandı 1-2 gün sonra geri sildiler okulları...

arkadaşlar benimde merak ettiğim bir konu vardı ayrıca başlık açmak istemedim.
şuan yozgatın bir ilçesinde görev yapıyorum. eşim merkezde çalışıyor.
merkeze bağlı bir köye atanırsam eğer ağustosta tekrar merkez için eş durumu ataması yapabilir miyim? yoksa 3 yıl orada kalma şartım mı var?
kimi diyor ki isteyebilirsin kimi de 3 yıl orda kalırsın öyle isteyebilirsin diyor...

Böte mezunuyum İzmir'de bir meslek lisesi bana açık görünüyor.Kurum türü anadolu meslek programı yazıyor.Buraya atanabiliyor muyuz?

1- Meslek liselerinde de fatih projesi oldugu için Böte mezunları gidebiliyormuş. Tek sorun Meslek derslerinden ders ücreti alamayacağı için Meslek derslerine giremiyor fakat 9. sınıflarda açılacak bilgisayar dersleri olursa (seçmeli) girebilir.
2- okulda eğer Seçmeli olarak seçilmez ise ilerleyen senelerde norm fazlası durumuna dönüşebiliyorsunuz.
3- Eğer ki o okulda bir formatöre ihtiyaç yok ise ve görünüyor ise bu problem 2-3 sene öncede yaşandı MEB yazmayın dedi ve 3-4 gün içinde listelerden o okullar silindi...

Ayrıca Ücretli olarak 2 yıllıklar benimle beraber çalışabilrken 4 yıllık Böte mezunlarının çalışamıyor olmasıda ayrı bi saçmalık umarım yakın zamanlarda bu problem çözülür.

AtillaHoca' Alıntı:
merkeze bağlı bir köye atanırsam eğer ağustosta tekrar merkez için eş durumu ataması yapabilir miyim? yoksa 3 yıl orada kalma şartım mı var?
kimi diyor ki isteyebilirsin kimi de 3 yıl orda kalırsın öyle isteyebilirsin diyor...
Eş durumu için süre şartı yok hocam. Normalde merkeze bağlı köyden merkeze tayin isteyebiliyorsan, 3 yılın dolmasını beklemeden ağustosta isteyebilirsin. Ben Eylül'de eş durumu ile geldim ve şimdi yeniden istiyorum. Ama ilerde bu durum değişir mi bilemeyiz tabii ki.

Eslivya' Alıntı:
AtillaHoca' Alıntı:
Eş durumu için süre şartı yok hocam. Normalde merkeze bağlı köyden merkeze tayin isteyebiliyorsan, 3 yılın dolmasını beklemeden ağustosta isteyebilirsin. Ben Eylül'de eş durumu ile geldim ve şimdi yeniden istiyorum. Ama ilerde bu durum değişir mi bilemeyiz tabii ki.
teşekkür ederim hocam.

normal liselerin adı değişti. mesleki ve teknik anadolu lisesi oldu. ismini yazdığınız okullarda bilişim teknolojileri bölümü olmayabilir.

uyelik269' Alıntı:
Arkadaşlar böte mezunuyum, özür grubu tayinlerinde 2 tane meslek lisesi görünüyor. Bu okulların görünmesi normal mi? Mevzuatta bir değişiklik mi var? Daha önceki yıllarda da bu okullar böte mezunlarına görünüyor muydu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Not : Konu böte - tef tartışmasına dönmezse sevinirim.

hocam naptınız yazdınız mı meslek liselerini bir de puanınız kaç acaba ?

Arkadaşlar il formatörüne sordum samsun da boşuna yazma dedi başka haklarını kaybetme dedi beklersen daha iyi olur dedi. Bende şube müdürüne sordum yanlış olmuş itiraz gelmiş dedi boşuna yazma dedi

Geri