Paylaşımınız için teşekkürler. Hocam Mart ayı itibariyle bir öğrenci ramdan rapor aldı ve 9.sınıf özel eğitim hafif düzey olarak bana verildi. Plan yapmaya sıra gelince öğretim programlarını, ders çizelgesini vs. inceledim. Anladığım kadarıyla, öğretim programında 9. sınıfta öğrenci 20 alanı tek tek tanıyacak ve iş sağlığı güvenliği modülü uygulanacak diyor. Alan seçimi 10. sınıfta oluyor. Siz 9. sınıf içinde bilişim alanıymış gibi yapmışsınız, neye göre plan hazırladınız, bir dayanağınız varsa bende o şekilde yapayım. İşin içinden çıkamadım.Hocam 11. sınıf yok bende. Düzenleme yapmadım. Önceki yılın planı.
alan seçimi 9. sınıfta oluyorPaylaşımınız için teşekkürler. Hocam Mart ayı itibariyle bir öğrenci ramdan rapor aldı ve 9.sınıf özel eğitim hafif düzey olarak bana verildi. Plan yapmaya sıra gelince öğretim programlarını, ders çizelgesini vs. inceledim. Anladığım kadarıyla, öğretim programında 9. sınıfta öğrenci 20 alanı tek tek tanıyacak ve iş sağlığı güvenliği modülü uygulanacak diyor. Alan seçimi 10. sınıfta oluyor. Siz 9. sınıf içinde bilişim alanıymış gibi yapmışsınız, neye göre plan hazırladınız, bir dayanağınız varsa bende o şekilde yapayım. İşin içinden çıkamadım.
9. sınıflar için iş eğitimi ve meslek ahlakı dersinde hangi konular işlenecek, nasıl plan yapayım?
Normal alan değil özel eğitim hocam. Özel eğitim genel müdürlüğünün sayfasında öğretim programları var. Orası 10. Sınıf diyor.alan seçimi 9. sınıfta oluyor
Normal alan değil özel eğitim hocam. Özel eğitim genel müdürlüğünün sayfasında öğretim programları var. Orası 10. Sınıf diyor.
Normal meslek lisesi bünyesinde özel eğitim mevcutOkulunuz Özel Eğitim Meslek Lisesi mi yoksa normal bir meslek lisesi mi?