Özel Eğitim Öğrencisi için yıllık plan, bep planları olan paylaşabilir mi ?

Kodla Büyü

Tayfun-06

Üye
Okulumuza nakil yolu ile özel eğitim öğrencisi geldi. Bu öğrencinin iş eğitimi ve meslek ahlakı dersi için elinde yıllık planı, bep planları,zümre planları olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Hocam 11. sınıf yok bende. Düzenleme yapmadım. Önceki yılın planı.
Paylaşımınız için teşekkürler. Hocam Mart ayı itibariyle bir öğrenci ramdan rapor aldı ve 9.sınıf özel eğitim hafif düzey olarak bana verildi. Plan yapmaya sıra gelince öğretim programlarını, ders çizelgesini vs. inceledim. Anladığım kadarıyla, öğretim programında 9. sınıfta öğrenci 20 alanı tek tek tanıyacak ve iş sağlığı güvenliği modülü uygulanacak diyor. Alan seçimi 10. sınıfta oluyor. Siz 9. sınıf içinde bilişim alanıymış gibi yapmışsınız, neye göre plan hazırladınız, bir dayanağınız varsa bende o şekilde yapayım. İşin içinden çıkamadım.
9. sınıflar için iş eğitimi ve meslek ahlakı dersinde hangi konular işlenecek, nasıl plan yapayım?

Paylaşımınız için teşekkürler. Hocam Mart ayı itibariyle bir öğrenci ramdan rapor aldı ve 9.sınıf özel eğitim hafif düzey olarak bana verildi. Plan yapmaya sıra gelince öğretim programlarını, ders çizelgesini vs. inceledim. Anladığım kadarıyla, öğretim programında 9. sınıfta öğrenci 20 alanı tek tek tanıyacak ve iş sağlığı güvenliği modülü uygulanacak diyor. Alan seçimi 10. sınıfta oluyor. Siz 9. sınıf içinde bilişim alanıymış gibi yapmışsınız, neye göre plan hazırladınız, bir dayanağınız varsa bende o şekilde yapayım. İşin içinden çıkamadım.
9. sınıflar için iş eğitimi ve meslek ahlakı dersinde hangi konular işlenecek, nasıl plan yapayım?
alan seçimi 9. sınıfta oluyor

Alakalı bir soru sormak istiyorum. Kaynaştırma öğrencisi (lise) dersten bırakılabilir mi? Bende bir sürü var ve çoğunun açıkçası usülsüz aldığını düşünüyorum. Hafif zihinsel diye geçiyor çoğu ama istisnalar hariç sınıfın huzurunu geçen bu tanıyı alanlar.

BBNET
Geri