Ücretli öğretmen DYK dan nasıl ders alıyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buyey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

buyey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar. okulumuzda bir ücretli öğretmen var. öğrencilere dyk için ders-öğretmen seçim ekranını açtığımızda bu öğretmenin ismi çıkmıyor. bu öğretmen DYK dan ders alabilir mi? ekranda görünmesi gerekli değil mi?

Hocam öncelikle e kurstan kayıt yapılmalı. Daha sonra gerekli belgeler ilçe mem e onaylatılır ve bu şekilde ücretli öğretmen başvuru yapar Ki öğretmen başvuruları bitti.

H_M' Alıntı:
Hocam öncelikle e kurstan kayıt yapılmalı. Daha sonra gerekli belgeler ilçe mem e onaylatılır ve bu şekilde ücretli öğretmen başvuru yapar Ki öğretmen başvuruları bitti.

hocam öğretmenin ismi görünmüyor dediğim gibi mebbis kaydında sıkıntı vardı galiba uğraşıyorlardı. ilçe mem i aramış idare daha sonra ihtiyaç var deyip sana görev verebilir demiş bu mümkün mü bana pek mantıklı gelmedi

buyey' Alıntı:
H_M' Alıntı:

hocam öğretmenin ismi görünmüyor dediğim gibi mebbis kaydında sıkıntı vardı galiba uğraşıyorlardı. ilçe mem i aramış idare daha sonra ihtiyaç var deyip sana görev verebilir demiş bu mümkün mü bana pek mantıklı gelmedi

Bilmiyorum ki hocam bana da mantıklı gelmedi ama ilçeden öyle dedilerse ...

ücretli öğretmenler başvuru yapsa dahi sistemde isimleri görünmez. İlçe onları ihtiyaç halinde görevlendirir.

ücretli öğretmenler başvuru yapsa dahi sistemde isimleri görünmez. Siz dersi seçip öğretmen kısmına isim yerine
"Bağlı bulunduğunuz il/ilçe müdürlüğüne ihtiyaç belirt" seçeneğini seçeceksiniz. Sonraki işlemi ilçe mem yapacak ve ücretli öğretmeni o dersin kursuna atayacak.
Ama öğretmen tercih döneminde kurs istediğine dair dilekçe vermeliydi.

Geri