Ücretsiz Okul Zili Programı Arıyorum

Kodla Büyü

hasanerenn

Üye
Merhaba,

Okulun zil programı Zilenyum idi. Yüklü bilgisayar arızalanınca tekrardan para vermek istemediğimizden Zilenyum kullanmamaya karar verdik. Ücretsiz bir zil programı arıyorum ancak doğru düzgün çalışan bulamadım. Süper Zil çalışıyor ancak onda da günün farklı saatlerine ayarlama yapamıyoruz. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Günler için farklı çıkış saatlerini kastediyor galiba hocam. Sadece cuma gününe özel öğlen arasını erkene almak gibi vs. Paylaştığınız uygulamada da öyle bir özellik yok sanırım ya da ben göremedim.

Evet ben açıklayamamışım, dediğiniz gibi hocam. Maalesef Süper Zilde bu özellik yok. Bir program buldum, antivirüs programın virüslü olduğunu söylüyor ancak yanlış bir uyarı olduğunu düşünüyorum. Bugün kullanmaya başladım, bir problem yok gibi. İhtiyaç duyan olursa diye yükleyeyim.

Ekli dosyalar

Hocam https://www.altindag.org/ iki yıldır bu programı kullanıyorum(Okul Zil Programı v5.5). Tertemiz çalışıyor, ihtiyaçlarımıza karşılık veriyor. Bir deneyebilirsiniz. Hazırlayan hocamızın ellerine sağlık.
Bu çok işime yaradı hocam teşekkür ederim. Benim yüklediğim sesini kısıyor ancak açmadan zili çalıyor, hiçbir problem yaşamadık.

Hocam bir de zil programının kurulu olduğu bilgisayarı biostan sabah istediğiniz saatte otomatik açılacak, görev zamanlayıcıdan da akşam istediğiniz saatte otomatik kapanacak şekilde ayarlarsanız uzun bir süre görüşmezsiniz:), daha keyifli olur🥳.

Nasıl oluyor hocam?
Bios ayarlarında Power ya da Power Management Setup benzeri bir menu oluyor. Ordan Resume By Alarm, Power On By Alarm, Alarm benzeri ayarı Enabled yapıp, günlük haftalık şeklinde saatleri girerek açılma zamanını belirliyorsunuz. Hocamızın dediği gibi bazı anakartlarda bu özellik olmayabiliyor. Görev Zamanlayıcı ile kapatmaya dair youtube da birçok video var hocam.

Geri