Ümitsizliği bırakalım,Norm Problemlerimizi Gündeme Getirelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan i.d.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

i.d.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Artık Dersin Zorunlu olması önceliğini bırakıp hep birlikte norm sıkıntımızı göndeme getirmemiz lazım. Birinci önceliğimiz norm problemi olmalı.

özür durumu atamalarına bakıyorumda il il, bilişim 1 tane bile yokkken diğer branslar 10larca. bu adelet mi

zaten çoğumuzun derdi norm sorunuydu
dersin zorunluluğuna fazla takılan yoktu olmayacağını biliyorduk
tüm tüm tweetleri norm sorunu belirttik ama sormadı sunucu

sivayseri' Alıntı:
özür durumu atamalarına bakıyorumda il il, bilişim 1 tane bile yokkken diğer branslar 10larca. bu adelet mi
ve 3 ay gibi kısa bir zaman kaldı, hemen harekete geçseler ancak çözülür bu norm sorunu, il dışı ve özür grubu yine büyük sıkıntı yaşayacak bu sene

Akıllı tahtaları kurulmuş ve tabletleri dağıtılmış okullara norm verilmesi konusunda baskı yapılırsa sorunda kendiliğinden çözülür bence.. Hem böyle olunca tayin bekleyen arkadaşlar içinde kendiliğinden yüzlerce okul açılmış olur..

arkadaşlar 13000 kişiden çabalayan 200-300 kişi, kusura bakmayın ama bu 200-300 kişi bitarafını yırtsa hiçbirşey elde edemez, sayımız 200-300 kaldıkça biz sürünmeye devam ederiz... :verymad:

arkadaşlar adana ilinde yaklaşık 80 öğretmen ve sendikalar bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptık, önümüzdeki hafta
1. adım il müdürüne bir rapor sunacağız .
2. adım: sendikaların katılımıyla basın açıklması yapacağız.
3. adım: ilimizin milletvekilleri ve bakanlarıyla görüşmeye çalışacağız.
4. adım: umarım diğer illerde bir çalışmaya girer HEP BERABER ANKARADA GENİŞ KATILIMLI BİR BASIN AÇIKLMASI VE EYLEM PLANLIYORUZ.

MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
zaten çoğumuzun derdi norm sorunuydu
dersin zorunluluğuna fazla takılan yoktu olmayacağını biliyorduk
tüm tüm tweetleri norm sorunu belirttik ama sormadı sunucu

Dersin olmaması = Norm sorunu ve diğer tüm sorunlar

Sunucu basit mantıkla doğru olanı sormuş bence.

Bütün dünya bilişim-teknoloji ve internet üzerinde çalışmalar yatırımlar yapıyıor çıkıp bakanın dediğine bakın. Yani daha söyleyecek bişey yok. Hala çocuklar artık biliyor gerek yok derse demek kadar talihsiz bir açıklama olmaz. Siz içeriğini düzenleyip de en çok önem vermeniz gereken dersin bu olması gerekirken neler ile uğraşıyoruz.
Amaaaannn artık hakikaten kabak tadı verdi.Hevesmi bıraktılar yaaaaaaa.

warface' Alıntı:
çok merak ediyom fatih projesi uygulanacak okulda bu işleri kim yürütecek
kim mi? Biz yürütüyoruz ya hocam. (Keriziz ya...)

Bazılarının tuzu kuru heralde bizimki yaş sadece. Forumda anasayfada 20 mesaj var %80 i bizim bu gündemle ilgisiz normal abidik gubidik konular...

hiç sorma ya araba önerisi isteyenmi video paylaşımı yapanmı dersin ne ararsan var bizim durumuz dışında ne ararsan var bakan resmen bizi taca attı tık yok

dün sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadım. Sabahtan beri foruma bakıyorum bir iki cılız konu dışında sağlam bir konu yok.

işin garibi adminler de yatıyor. Bi tane sabitlenen desteklenen konu yok.

Bu ne arkadaş, ben salak mıyım neyim niye bu kadar çok takıyorum bu mevzuyu anlamıyorum. Ya da başkaları çok zeki...

FATİH projesi olmasaydı hepimiz şu anda bilişim rehberi de olamayacaktık ve ek ders alamayacaktık, o zaman sesimiz iyi çıkardı, o günü bekliyorum, bigün diyecekler "öğretmenler artık akıllı tahta kullanmayı öğrendi btr görevlendirmesi yapılmayacak."

Normumuzun neye göre belirleneceği hususunda bakanlıktan görüş istememiz lazım. ben kendi sendikam üzerinden dilekçe yollayacağım MEB'e lütfen herkes bişeyler yapsın.

warface' Alıntı:
çok merak ediyom fatih projesi uygulanacak okulda bu işleri kim yürütecek

:+1: Tabikide biz yürüteceğiz hocam. Ama sanırsam joker(formatörlük, bil. reh. öğretmen gibi) yada teknik destek(tamirci-eğitici) öğretmen gibi birşey.
Ama bu be nim için öğretmenlik olmuyor.
Dünkü açıklamalara göre; çocukların hepsi bilgisayar biliyor nasılsa öğretmenler arkadaşlarda öğrenirler zor olmasa gerek

Geri