Üniversite sınavı yeniden? Kafamda deli sorular...

Kodla Büyü

gerginsinkuzum

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar.. ciddi anlamda fikirlerinize, dertleşmeye ihtiyacım var. Bu sene üniversite sınavına girmeyi düşünen var mı?
Ben şuan lise son sınıftaki zamanıma geri dönmüş gibi ders çalışıyorum, denemelere giriyorum, vs. Sebebi ise daha farklı bir yerde kendimi görme isteğim. Bu meslek bana hiçbir şey kazandırmıyor. Şuan size ikinci bir şans verseler hangi meslek grubunda olmak isterdiniz, neden? Eğer yine bilişim teknolojileri öğretmenliği ise onun da sebebini söyler misiniz, belki beni bir yanlıştan döndürürsünüz belki de doğru yolda olduğumu söylersiniz... vs vs..

Hukuk okuyup, hakim, savcı ya da bir devlet kurumunda avukat olmayı isterdim. Ancak artık hem bu yaştan sonra zor hem de BT öğretmenliğini seviyorum. Belki daha çok öğretmenliği seviyor da olabilirim.
Öncelikle BT öğretmenliğini sevmemenizin sebebi nedir? Bunu bilirsek çözüm yolları sunabiliriz.

Hocam bende ayni yol ayrimindaydim.cok düsundüm cok.ama bu bilişim olayina emekli olana kadar devam edemiceme kesin olarak karar verdim.sinava girdim ve ilk mat ogrt kazandim.cok elestirildim.ikiside ogretmenlik deilmi gibi.ama bilisimci olamayan bunu anlayamaz.ben belki bir turkce yada fen ogretmeni olsaydim bu elestiriler hakliydi ama bizim olay cok farkli.ben artik idareyle, tamirle, kablolarla, akilli taktalarla,tozlarla ugrasmak istemiyorum.iste bundan cok ama cok eminim.evet matematikde daha cok yorulacagim belki ama bu farkli bi yorgunluk olacak.şimdi bir senem kaldi.yillar cabuk geciyor hocam.dogru veya yanlis kendimce bi cikis buldum ben.bir tek şundan eminim uzun seneler bilişimi yapamicam ben cok ama cok eminim.sizde kendinizi dinleyin hocam.ne istiyorsunuz?bence en onemlisi bu.

tek ben değilmişim demek ki ...
Ben tekrar okumaya başladım. İnşallah Allah utandırmaz, kula muhtaç etmez beni. Çok düşünmüştüm bende. 32 yıl vardı emekliliğime. Tekrar okumak daha cazip geldi. Hayırlısı bakalım

xyzabcmat' Alıntı:
Hocam bende ayni yol ayrimindaydim.cok düsundüm cok.ama bu bilişim olayina emekli olana kadar devam edemiceme kesin olarak karar verdim.sinava girdim ve ilk mat ogrt kazandim.cok elestirildim.ikiside ogretmenlik deilmi gibi.ama bilisimci olamayan bunu anlayamaz.ben belki bir turkce yada fen ogretmeni olsaydim bu elestiriler hakliydi ama bizim olay cok farkli.ben artik idareyle, tamirle, kablolarla, akilli taktalarla,tozlarla ugrasmak istemiyorum.iste bundan cok ama cok eminim.evet matematikde daha cok yorulacagim belki ama bu farkli bi yorgunluk olacak.şimdi bir senem kaldi.yillar cabuk geciyor hocam.dogru veya yanlis kendimce bi cikis buldum ben.bir tek şundan eminim uzun seneler bilişimi yapamicam ben cok ama cok eminim.sizde kendinizi dinleyin hocam.ne istiyorsunuz?bence en onemlisi bu.
hocam hayırlı olsun tez zamanda biter inşallah?
Hangi derslerden muaf tutuldunuz onu merak ettim?

Hocam benim zaten haftada birbucuk gunum falan bos.onuda uniden en cok ders alabilecegim gunu istedim okuldan.ki ona bile dogru durust gitmiyorum.hocam halini boraz izah edince hocalar anlayis gosteriyorlar.zaten hepside yoklama almiyor.devamsizliga takilmayan bir cok hoca var.yani istedikten sonra bir sekilde oluyor hocam.sinavlara gelince vize oncesi final oncesi calisinca gececek kadar yapiliyor.zaten benm gunu gunune calismam mumkun deil.hic vaktim yok

Geri