Cemal TANER' Alıntı:@zeybek_20 Hocam uzmanın derse girip ek ders alma imkanı var mı öğretim görevlisi gibi.
Cemal TANER' Alıntı:Ya şimdi habire burda gel uzman alalım diyorlar da bana ben de maddi olarak zarardayım diye istemiyorum. Ama öğretim görevliliği kafa kafaya geliyor belki onu düşünebilirim.
Şu askerlilk bi bitsin benim de ondan sonra ben de birşeyler düşünüyorum bakalımCemal TANER' Alıntı:Öyle Ömer Hocam zaten şu an MYOdan teklif var 50 yaşına kadar Doktora yapar fakülteye geçeriz. Her ne kadar üniversitelerde MEB e bağlı olsa da bu bakanlıkta işler karışık en kısa zamanda öğretmenlikten tüymek lazım
benim tanıdığım kişi rektörlüğe bağlı üniversitenin formatörü gibi çalışıyor bilgisayarların bakımı, tamiri vb işler yapıyor. Tamamen donanım üzerine çalışıyor.mustiege' Alıntı:Hocalarım dersteydim,şimdi cevap verebiliyorum.
Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Sadece Bilgi-İşlem de mi görev yapılıyor ve ne gibi iş yükümlülüklerimiz var?
zeybek_20' Alıntı:Bu kadrolar akademik sınıfın ASTEĞMENleridir.
omd' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:Ya şimdi habire burda gel uzman alalım diyorlar da bana ben de maddi olarak zarardayım diye istemiyorum. Ama öğretim görevliliği kafa kafaya geliyor belki onu düşünebilirim.
öğretim görevliliği iyidir hocam tabii. Gece dersleri verirler saati 20 lira civarıydı sanırım Yalnız yüksek lisansınız yoksa sadece MYO'larda derse girebilirsiniz. Yüksek lisans yapınca fakültelerde de derse girebilirsiniz. Okumanın yaşı olmaz, doktoraya kadar gider hani.
Her yerde böyle değil ya hocam Üniversitede de işini kötü yapanlar mevcut ne yazık ki...biltek99' Alıntı:omd' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:Ya şimdi habire burda gel uzman alalım diyorlar da bana ben de maddi olarak zarardayım diye istemiyorum. Ama öğretim görevliliği kafa kafaya geliyor belki onu düşünebilirim.
öğretim görevliliği iyidir hocam tabii. Gece dersleri verirler saati 20 lira civarıydı sanırım Yalnız yüksek lisansınız yoksa sadece MYO'larda derse girebilirsiniz. Yüksek lisans yapınca fakültelerde de derse girebilirsiniz. Okumanın yaşı olmaz, doktoraya kadar gider hani.
Mezun olduktan 1 sene sonra idi.Yüksek lisansa başvuralım branşımızda kendimizi biraz daha geliştirelim dedik.Başvurumuzu yaptık.Evraklarımızı hazırladık.Diğer adaylarla birlikte kapının önünde beklemeye başladık.Güya mülakat olacakmış.Neyse uzatmayayım.Sıra geldi girdik içeriye.Çok da sıcak denemeyecek bir karşılanmadan ve birkaç sorudan sonra yanımda getirmiş olduğum o güne kadar hazırlamış olduğum projelere dair CD, ekran çıktısı ve özetlerin yer aldığı porfolyo dosyasını ilgiliye uzattım.Önce bu da nerden çıktı der gibi baktı.Sonra biraz göz gezdirdi.Ve hala kulaklarımda çınlayan o cümleyi kurdu "BİZ BÖYLE BİRŞEY İSTEMEDİK Kİ".
O gün bu gündür üniversitenin sadece yanında geçiyorum.Bu zihniyette şahıslarla üst öğrenim yapacağıma hiç yapmam...
forumdas' Alıntı:Hiç öğretmenlikten->uzmanlığa geçmiş olan var mı?
Gündelik olarak uğraştığınız şeyler nelerdir?
Nasıl Çalışıyorsunuz?
MEB'e geri dönme şartları nelerdir?[/b] Bilgi verecek olan var mı?