Üstatlar sanırım PC'm de keylogger var. Ne yapmalıyım.

Kodla Büyü

cuisinier

Süper Üye
Süper Üye
Okuldaki PC'de de,
Evdeki PC'de de keylogger var.
Antivirüsler (Eset & AVGfree) bir halta yaramıyor. Yarasa bulurdu.
Ne yapmalıyım? Nasıl kurtulurum bu illetten.

Sizin PC'nizdeki windows görev yöneticiside mi böyle mi??

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    124.4 KB · Görüntüleme: 1,467
hocam bildiğin ne kadaaar kötü söz varsa yaz kaldırmaya çalışmadan önce ... :)

Bende böyle değil hocam. Verdiğiniz linke göre haklı olabilirsiniz. Ordaki adımları uyguladınız mı?

2007 de yazılmış bir yazı için bu kadar panik yapmaya gerek yok bence, ama yine de temiz bi bilgisayara keylogger kurup, yazılan bölümde değişiklik oluyor mu kontrol etmeli.

mcclane' Alıntı:
hocam bildiğin ne kadaaar kötü söz varsa yaz kaldırmaya çalışmadan önce ... :)
Ne yazıkki geç farkettim.
Banka şifremi kullandım. Mail, facebook, forumlar ne ararsan girdim. İnşallah kötü niyetli insanların eline geçmez diyecem ama nerdeeee......

öcelikle endişenin yersiz olduğundan çok eminim. güncel antivirüsün varsa kaçırmazlar gözlerinden ama genede işini şansa bırakma. birde zonealarmı kur hangi program hangi portu kullanıyor . pc ne giren çıkan portları gözetle , istediğin uygulamaların internet erişimini yasakla falan

http://download.cnet.com/ZoneAlarm-Free ... 39884.html

mruh' Alıntı:
orda services.exe diye söylenip. sizinki farklı bir programa ait sanırım...
Hocam C:\Program Files\Dell DataSafe Local Backup\Components\Scheduler\STService.exe diye minibook'a ait recovery dosyası.
Programı kaldırdım (recovery programını), klasörüde sildim yeniden başlattım nafile,
________________________________________________________________________________
alpaygunes' Alıntı:
öcelikle endişenin yersiz olduğundan çok eminim. güncel antivirüsün varsa kaçırmazlar gözlerinden ama genede işini şansa bırakma. birde zonealarmı kur hangi program hangi portu kullanıyor . pc ne giren çıkan portları gözetle , istediğin uygulamaların internet erişimini yasakla falan

http://download.cnet.com/ZoneAlarm-Free ... 39884.html

Hemen deniyorum hocam

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    130.5 KB · Görüntüleme: 1,253
Geri