Alçakgönüllülüğü ve efendiliği ile.furkanhoca' Alıntı:muhabbet etmeyi sevmesi ile
Konunun dağıldığına dikkat çekmesiyle(hadi bakalım, en son mesajdan karakter tahlili )serkanaytekin' Alıntı:Konuyu dağıtmasıyla
Sınıfta oyunsAvAr ama sivilde tam da dediğinizfurkanhoca' Alıntı:muhtemelen oyunsever olmasıyla
not: teşekkür ederim oyungezer hocam.
çok güldüm valla hem de acıma inat....istanbul38' Alıntı:acısına inat suskunlun olmasıyla (yada laf sokmasıyla)
projemaket ten bahsediyorsan.. şimdilik beklemede olan bi proje.. miniaturk gibi maket işi için..die4you' Alıntı:elektronik projelerine hayranlığı ile :?:
aslında alpay hocamın haklılık payı var. bazen öle oluyo...kusura bakmayınYesil26' Alıntı:Süper üyeymiş öyle ara sıra foruma uğrar birine benzemiyor. Yine konuyu dağıttım belki ama Alpay hocamın tespiti hatalı olabilir.
Yesil26' Alıntı:Süper üyeymiş öyle ara sıra foruma uğrar birine benzemiyor. Yine konuyu dağıttım belki ama Alpay hocamın tespiti hatalı olabilir.
Bence de Gayserili olmasıyla ünlü. (Bu arada forumda bayağı Gayserili var galiba benim gibi.)the_korsan' Alıntı:@btnotlari gayserililiğiyle ünlü...