çıldırcam! word 2007 madde imleri (çok düzeyli liste) sorunu

Kodla Büyü

kct06

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar merhaba;
yardımcı olabilecek misiniz bilmiyorum ama (bilmiyorum diyorum çünkü normalde olması gereken şey benim pc de olmuyor)
bilgisayarıma word starter kaldırıp 2007 kurdum (işletim sistemim home premium 64 bit) normalde madde işaretleri ve numaralandırma kısmında çok düzeyli liste oluşturmak istiyorum. sınav soruları hazırlarken mesela aşağıdaki gibi hazırlamak istiyorum

1) aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
a) .......
b).........
c).........
2)................................................
şeklinde devam edicem.
normalde 1) maddesinin sorusunu yazdıktan sonra enter'a basınca" 2)" olur ve tab tuşuna basınca "a)" çıkması gerekir ya
bende tab tuşuna basınca" a)" yazmak yerine "2)" yazıp 6 karakterlik boşluk bırakıyor. kafayı yiycem
aranızda böyle bir sorunla karşılaşan ya da yardım edebilecek olan varmı?
bu arada bilgisayarı yeniden başlattım, kapatıp yeniden açtım hatta office kaldırıp tekrar kurdum ama sonuç aynı. diğer bilgisayarda böyle bir sorun yokken benim dizüstü neden böyle yapıyor?
teşekkürler...

Hocam sana tavsiyem " Yeni çok düzeyli liste tanımla " ile kendin tanımlaman..

Ekli dosyalar

• Asd.rar
    Asd.rar
    8.2 KB · Görüntüleme: 107
aak hocam girintiyi arttır diyince normal bir şekilde çalışıyor yani a) yazıyor.
yada liste düzeyini değiştir diyince oluyor yani tab tuşu çalışmıyor gibi oluyor. oysaki power point de denedim orda oluyor çoklu liste wordde olmuyor

yusufpb hocam onu da denedim olmadı. hatta senin yolladığın dosya üzerinde direk yaptım o da olmadı :( acaba word 2007 nin bi uyuşmazlığı mı var?

böyle idare edicem sanırım :( oysaki klavyeden hızlı hızlı yapıyordum.
insanı sinir eden se daha bilgisayarı alalı 2 gün oldu ve yüksek özellikli aldım. kötü bilgisayarların bile yaptığını yapmıyor ya, çıldırttı beni en sonunda :verymad:

• Ofis düğmesine tıklayın,
  • Word Seçeneklerine gelin,
  • Yazım Denetleme,
  • Otomatik Düzeltme Seçenekleri,
  • Yazarken Otomatik Biçimlendir Sekmesi,
  • Yazarken Otomatik Olarak bölümünde,
    Sekme ve Geri al kullanarak sol ve ilk girintiyi ayarla seçeneğini işaretleyip öyle deneyin hocam.

Kaynak: http://www.wordbanter.com/showthread.php?t=38245

Ve buradaki arkadaş sizin başınıza gelen şeyi yapmaya çalışıyormuş :)

kusura bakmayın arkadaşlar 2 gündür nette yoktum cevabınızı yeni okudum.
halilturkoglu hocam denedim oldu walla :D zaten yazınızı ta okurken anladım burdan olabileceğini :)
ben de aradım ama bulamadım nette, elinize sağlık walla ii bulmuşsunuz ve ilgilinize de ayrıca teşekkürler...
Allah razı olsun hocam, iyi ki bu forum var iyiki böyle arkadaşlar var :D :alkis:

Geri