Eşi öğretmen olanlar için, iliçi eş durumunda tercih listesi acilirken, eşin çalistigi ilce mi yoksa ikametgahinin olduğu ilcemi yoksa her ikisidemi açiliyor? Bilgisi olan var mi?
Hocam ne kadar eminsin acaba? İl mem i aradim yok sadece calistigi yer acilir dedi.forumlarda baktim ikisi de acilir diyen var sadece biri diyen de...OZOGUL' Alıntı:Herikiside açılıyor hocam
Nokta. Hic umutlanma diyorsun hocam..eyvallah.sirius2006' Alıntı:Çalıştığı ilçe açılır hocam.
..EynelMefer' Alıntı:Mantiken baksa iste direk İkametgaha bakmasi gerekir. Okulda mi aile bütünlüğünü sağlayacak yoksa ev demi? Artik herşey e sistem üzerinden yapılabiliyor.adamin TC sini gir olsun bitsin..neyse öyle de boyle acacagi iki okul onuda puani yüksekler alir...
Hocamin dedigi dogrudur bizzat kendim 3 yildir her özür atamasinda esimin ve ikametgahimin bulundugu okullari secebiliyordum subatta ikametgahimin oldugu ilcedeki okula atandimOZOGUL' Alıntı:Öncelikle özürün oluşması lazım. Eşlerin farklı ilçelerde görev yapması yani. Bu var ise buna ek olarak ikametgah adresinide dahil edebiliyorsunuz. Yani siz A ilçesinde eşiniz B ilçesinde ve ikametinizinde C ilçesinde olması lazım bilmem anlatabildim mi?
wixland' Alıntı:Hocamin dedigi dogrudur bizzat kendim 3 yildir her özür atamasinda esimin ve ikametgahimin bulundugu okullari secebiliyordum subatta ikametgahimin oldugu ilcedeki okula atandimOZOGUL' Alıntı:Öncelikle özürün olmasi lazım. Eşlerin farklı ilçelerde görev yapması yani. Bu var ise buna ek olarak ikametgah adresinide dahil edebiliyorsunuz. Yani siz A ilçesinde eşiniz B ilçesinde ve ikametinizinde C ilçesinde olması lazım bilmem anlatabildim mi?
Hem ikamet ettiğin hem de eşinin çalıştığı ilçedeki okullar birlikte seçilebilir mi.wixland' Alıntı:Hocamin dedigi dogrudur bizzat kendim 3 yildir her özür atamasinda esimin ve ikametgahimin bulundugu okullari secebiliyordum subatta ikametgahimin oldugu ilcedeki okula atandimOZOGUL' Alıntı:Öncelikle özürün oluşması lazım. Eşlerin farklı ilçelerde görev yapması yani. Bu var ise buna ek olarak ikametgah adresinide dahil edebiliyorsunuz. Yani siz A ilçesinde eşiniz B ilçesinde ve ikametinizinde C ilçesinde olması lazım bilmem anlatabildim mi?