çalışma saati ve ücret,acil yardım!

Kodla Büyü

amazon23

Site Gezgini
iyi geceler, bugün ben de bir bilişimcinin yaşayabileceği muhtemel problemleri yaşadım.ikili eğitimdeyim.Müdürüm ısrarla 8-5, yok haftasonu da lab.açılacakmış.ben yeni yazıyı gösterdim ve sabahçı devrede görevli olduğuğmu söyledim.bana 8 saat okulda çalışacaksınız diyor.ben de sabah 7'e okuldayım, 13De çıkıyorum.15 gündür netleşmedi.çok yıprandım.birde ünvanımız b formatör değil, bt rehber öğretmenliği diyorum,ısrarla siz formatörsünüz diyorlar.Resmi yazıyı gösterdim.il milli eğitim dikat edilecek hususlar başlığı altında mebden gelen yazıyı yollamış.onu altını çizdi, okudum.okuttum.anlamıyorlar.ne yapabilirim sizce? ekdrs e takmış vaziyetteler.müdürüm benle aynı ücreti alısıyorsunuz 8 saat çalışcaksınız diyor.birde nöbet, kulüp görev çizelgemde olmadığı halde yazmışlar.ücretimiz kaç saat ?görüşlerinizi bekliyorum.çok bunaldım.ama geri adım atmıcam.

İkili eğitim-öğretim yapan okullarda okul müdürü haftada 22 saat ek ders ücreti alıyor galiba.

biz 18 alıca dimi?beni ilgilendirmiyor o.ama çalışma saatim ve ücret konusunda takıldılar.bakanlığın yazısı gayet açık

bizdeki çoğu okul müdürü kendisini okulun ve okul çalışanlarının sahibi sanıyor. Ne kadar yazı da gösterseniz, kişiliği gelişmemiş kişiler müdür sıfatını taşıdıkları için insanlar üzerinde kendilerinin tasarruf hakkı var sanıyorlar. Yazı tekse uygulamada tek olacak. Yok 8-5 gel 7-3 gel 9-3 gel Okuduğunu anlamaktan yoksun musun ?
Geri adım atmanızı gerektiren bir durum yok hocam, taviz istemiyorsunuz olması gerekini istiyorsunuz.

Geri