çalışma saatleri

Kodla Büyü

gazierdem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocam formatör öğretmenlerin çalışma saatleri nasıl. bizde sabahçı ve öğlenci var ben sabahtan akşam 5şe kadar beklemek zorundamıyım. yardımcı olursanız sevinirim.

evet hocam ilk dersten son derse kadar okulda durman lazım. lab ın açık tutulması için. ama idare ile görüşüp esneklik sağlayabilirler. Okulun işi aksamasın ve lab. dan maksimum yararlanılsın.idarede gereken anlayışı gösterir

Bence bu çalışma saatlerini idareyle görüşmeyip kendimiz ayarlamamız daha doğru olur. İdaredekilere en baştan " ilk dersten son derse kadar durmak zorundayız " gibilerinden tüyo verdiğiniz takdirde - erken çıkarsanız göze batar - hemen dedikodunuz yapılmaya başlanır.
Ancak kimseye bişey demeden kendiniz bi kaç hafta sabahtan akşama kadar durursanız - bu takdir edilir. Sizde yavaş yavaş çıkış saatlerini öne çekmeye başlarsınız - kendinize göre ayarlarsınız.
Bence formatör arkadaşlar idare ile çok fazla yakın olmamalı. Bu ağırığı hissettirmemiz lazım. Yoksa çok ıvır zıvır iş çıkarırlar.

amip33' Alıntı:
invem' Alıntı:
ikili öğretim olan okullarda 9-3 olmalı zaten
3 yıl önceki konuyu nerden buldun da canlandırdın be hocam. :puhaha:
:puhaha: :puhaha: 3 yıl önceki konu hala konumuz olabiliyor maalesef, güncelliğini koruyor. Sorumlular utansın, kaplumbağa adımıyla bile gelişmeler sağlanmıyor.

:puhaha: zamana hiç bakmadım olabilir. ben de yeni hortladı :D arkadaşlar ben bu sene ilk kez formatörlük yapıyom. çalışma saatleri herkes gibi benim de canımı sıkıyor arama yaptım sitede yeni konu açmamak için yorumu görünce de yazdım bu kadar basit :)
bu arada benim okulum ikili öğretim ne yapacağımı bilmiyom. sizler ne yapıyorsunuz?

Bende ikili Öğretimdeyim maleseff:(( Müdürümün zaman takıntısı yokk formatör olurken de buna kanmıştım:)) Nerden bilebilirdim müdürü okulda nadiren görücemm:))) ama 2 müdür yardımcımdan biri rahatsız edici cümleler kurup canımı sıkabiliyor malesefff:P Haftanın 3 günü ders yerleştirmişş sağolsunn ve öğleden sonraki derslerim nedense hep son saatlere????? İki ders aramda 5 saat ders var nasılll:)))) Perşembe cumaları da mesai ye uymaya çalışıorum çünkü her an uluorta rahatsız edici cümleler işitebilirim korkusu var:P:P Kısacaa malesef 3 günn 5 e kadar okuldayımm:(( 2 günsee hava kararmadan çıkıyorumm;)

sabah 8 akşam 5 bizde de hemde tekli öğretim olduğu halde. yeter yaa bıktım bu branştan ...

Bizim okul tam gün. 8:30-3.20. Ben dersim olmadığı zamanlarda 9'da gelip, 3'de çıkıyorum. Kimseye sormadım. Kimse de çalışma saatleri yazısı tebliğ etmedi. 2 yıldır bu böyle. Bir şey diyen de olmadı. Zaten işiniz yokken okulda boş boş oturmak o kadar kötü ki!

whatepity' Alıntı:
Bende ikili Öğretimdeyim maleseff:(( Müdürümün zaman takıntısı yokk formatör olurken de buna kanmıştım:)) Nerden bilebilirdim müdürü okulda nadiren görücemm:))) ama 2 müdür yardımcımdan biri rahatsız edici cümleler kurup canımı sıkabiliyor malesefff:P Haftanın 3 günü ders yerleştirmişş sağolsunn ve öğleden sonraki derslerim nedense hep son saatlere????? İki ders aramda 5 saat ders var nasılll:)))) Perşembe cumaları da mesai ye uymaya çalışıorum çünkü her an uluorta rahatsız edici cümleler işitebilirim korkusu var:P:P Kısacaa malesef 3 günn 5 e kadar okuldayımm:(( 2 günsee hava kararmadan çıkıyorumm;)
hocam öğleden sonra hangi sınıfların dersine giriyorsunuz ki? 4-5 lerde zaten ders yok.

invem' Alıntı:
:puhaha: zamana hiç bakmadım olabilir. ben de yeni hortladı :D arkadaşlar ben bu sene ilk kez formatörlük yapıyom. çalışma saatleri herkes gibi benim de canımı sıkıyor arama yaptım sitede yeni konu açmamak için yorumu görünce de yazdım bu kadar basit :)
bu arada benim okulum ikili öğretim ne yapacağımı bilmiyom. sizler ne yapıyorsunuz?

iyi yapmışınız hocam, bizimki latife :) trajikomik olan 3 senedir konunun gündemden düşmemesi.. İkili öğretimde iki gün sabah yedide dersim var, diğer günler dokuza doğru gidip akşam dört buçuk gibi çıkıyorum, giriş çıkış saatleri idareye bakıyor, değiştirmek için çalışırken bir yandan da işin resmiyetine uygun davranmak iyi olur..

Geçmişteki hatalarıma bakarak yeni okulumda yeni bir yöntem denedim :) öğretmenlerle gelip onlarla gidiyorum. 8:50-15:55. Birşey diyen olmadı. Birşey derlersede yarın hallederim diyorum, tamam diyorlar. Şimdilik iyi gidiyor..

ben de ikili öğretimdeyim 8-5 mesaiyle başlamıştım müdür baş yardımcısı farketmiş 8de geldiğimi hocam 9da gelebilirsin dedi 9-4 çalışıyorum bazen 3te de çıktığım oluyo ama durumu ihlal etmemek için dikkat ediyorum. tamamen idarenin anlayışına kalmış son formatör toplantısında da idare ne derse o kadar esnetilebilir diye..

bir okulda iki formatör olsa biri sabah biri öğlen :?: hem öğretmenin yükü azalır hem okulda sabahtan akşama bilgisayar öğretmeni olur.

Geri