3 yıl önceki konuyu nerden buldun da canlandırdın be hocam. uhaha:invem' Alıntı:ikili öğretim olan okullarda 9-3 olmalı zaten
uhaha: uhaha: 3 yıl önceki konu hala konumuz olabiliyor maalesef, güncelliğini koruyor. Sorumlular utansın, kaplumbağa adımıyla bile gelişmeler sağlanmıyor.amip33' Alıntı:3 yıl önceki konuyu nerden buldun da canlandırdın be hocam. uhaha:invem' Alıntı:ikili öğretim olan okullarda 9-3 olmalı zaten
invem' Alıntı:ikili öğretim olan okullarda 9-3 olmalı zaten
hocam öğleden sonra hangi sınıfların dersine giriyorsunuz ki? 4-5 lerde zaten ders yok.whatepity' Alıntı:Bende ikili Öğretimdeyim maleseff( Müdürümün zaman takıntısı yokk formatör olurken de buna kanmıştım) Nerden bilebilirdim müdürü okulda nadiren görücemm)) ama 2 müdür yardımcımdan biri rahatsız edici cümleler kurup canımı sıkabiliyor malesefff Haftanın 3 günü ders yerleştirmişş sağolsunn ve öğleden sonraki derslerim nedense hep son saatlere????? İki ders aramda 5 saat ders var nasılll))) Perşembe cumaları da mesai ye uymaya çalışıorum çünkü her an uluorta rahatsız edici cümleler işitebilirim korkusu var Kısacaa malesef 3 günn 5 e kadar okuldayımm( 2 günsee hava kararmadan çıkıyorumm
invem' Alıntı:uhaha: zamana hiç bakmadım olabilir. ben de yeni hortladı arkadaşlar ben bu sene ilk kez formatörlük yapıyom. çalışma saatleri herkes gibi benim de canımı sıkıyor arama yaptım sitede yeni konu açmamak için yorumu görünce de yazdım bu kadar basit
bu arada benim okulum ikili öğretim ne yapacağımı bilmiyom. sizler ne yapıyorsunuz?